Kışın, sıcak kestane tadındaki masalı

Kışın, sıcak kestane tadındaki masalı

Soğuk kış günlerinin vazgeçilmez lezzeti kestane, Mövenpick Hotel Istanbul’un İtalyan Başaşçısı Giovanni Terracciano’nun leziz sunumlarıyla kış mevsimine sıcacık bir lezzet katıyor.

Füme kaz ciğeri, karamelize soğan ve balsamik sos ile sunulan fırınlanmış kestane çorbası, ördek yahni, hindiba ve gorgonzola peyniri ile servis edilen kestaneli "gnocchi" ve porçini mantarı, kestane ve siyah trüfle birlikte sunulan ısırganotlu fettuccine gibi yenilikçi tatların ve Mövenpick Hindistan cevizli dondurmayla beraber servis edilen kestaneli Mont Blanc gibi baştan çıkarıcı tatlıların yer aldığı benzersiz menü, 6-16 Aralık tarihleri arasında AzzuR Restaurant'ta öğlen iş yemeklerine ve keyifli akşam buluşmalarına lezzet katacak. 

 Ayrıca kestaneli lezzetleri evde sevdikleriyle de paylaşmak isteyenler için aynı tarihler arasında GourmeT’de nefis kestaneli tart ve pastalar satışa sunuluyor.


Kestanenin klasik ve yaratıcı yorumlarını deneyerek kışın gelişini müjdeleyen bu lezzet şölenine katılmak için 0212 319 29 29 numaralı telefondan rezervasyon yaptırabilirsiniz.

 

Mövenpick Hotels & Resorts hakkında:

Mövenpick Hotels & Resorts, 16.000’in üzerinde çalışanı ile 23 ülkede 76 otel, tatil köyü ve Nil yolcu gemileri ile uluslararası üst düzey bir otel yönetim şirketi olarak hizmet vermektedir. Ayrıca bu sene açılacak olan Paris (Fransa), Soma Bay (Mısır), Chiang Mai ve Koh Samui (Tayland), Palawan (Filipinler), Dubai (Birleşik Arap Emirlikleri), Sanya (Hanian Adası, Çin), Jerba ve Tuzer (Tunus) da dahil olmak üzere planlanan veya yapım aşamasında olan 30'u aşkın projesi bulunmaktadır. Hedef pazarı olan Avrupa, Afrika, Orta Doğu ve Asya’da büyüme ve gelişmeye önem veren Mövenpick Hotels & Resorts, iş ve konferans otelciliği ile tatil yörelerinde resort otelciliği yapmakta ve otellerinin bulunduğu tüm bölgelerin karakteristik özelliklerini korumaya ve saygı göstermeye büyük önem vermektedir. Merkez ofisi Zürih’te bulunan İsviçre kökenli Mövenpick Hotels & Resorts, konuklarını kişiye özel hizmet anlayışı çerçevesinde sunduğu kaliteli servisi, eşsiz lezzetleri ve çevreye duyarlı yaklaşımı ile ağırlamaktadır. Sürdürülebilirliğe verdiği önemle Mövenpick Hotels & Resorts, dünyadaki en çok Green Globe sertifikası sahibi otel oldu. Otel grubunun %66,7’sine Mövenpick Holding, %33,3’üne ise Kingdom Group sahiptir. Daha fazla bilgi için lütfen adresini ziyaret ediniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.