Köse : İASKF Sınıfta kalmıştır

Köse : İASKF Sınıfta kalmıştır

İASKF tarafından düzenlenen U14 İlçe Karmaları Turnuvasında yapılan eksiklerden dolayı Ataşehir İlçe Karması’nda İASKF’ye büyük tepki var.

İASKF tarafından düzenlenen U14 İlçe Karmaları Turnuvasında yapılan eksiklerden dolayı Ataşehir İlçe Karması’nda İASKF’ye büyük tepki var. 

Ataşehir ilçesi Amatör Kulüpler Birliği Başkanı Ekre Köse " İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun önemli projelerden olan U14 İstanbul ilçe Karmasına katıldık. Bizler bu projeye katılıp destekleyerek hem altyapı yıldızlarını, hem de gelecek vaat eden yeni oyuncuları bulmak ve onları futbol piyasasına en doğru şekilde sunmayı hedefledik. Bunu yaparken de bu çocuklarımıza her şeyden önce sportmence mücadeleyi ve Fair-Play ilkelerine bağlılığı öğretmek temel ilkemizdir. Türk Futbolunun geleceği olan çocuklarımıza hepimizin hizmet etme mecburiyeti olduğuna inanan birisi olarak, gördüğüm eksiklikler ile üzüntülerimi dile getirmek istiyorum.

Köse : İASKF Sınıfta kalmıştır

İlk defa geldiğim U14 İlçe Karma maçında gördüğüm kadarıyla İASKF tarafından hiç bir önem verilmemiş. 4 sene önce yapılan turnuvadaki eksikliklerin aynen devam ettiğini gördüm. Maçımızda İASKF adına hiç bir yönetici veya görevli kimsenin olmayışı üzüntü vericidir, bu kadar önem ve değer verdiğimiz U14 İlçe Karmasında sağlık probleminin çözülmemesi bir sağlık personelinin olmamasıda beni ayrıca üzmüştür. Bu sorunu Akademi liglerdeki gibi ev sahibi durumdaki ilçe karma takımlarının çözecek güçleri olduğunu düşünüyorum. Maçımızı tek hakem yönetiyor, verdiği kararlarda hata oranı yüksektir, tek hakemin yönettiği maçın ne kadar sağlıklı olduğu tartışılır böyle olduğunu bilseydim kesinlikle böyle bir turnuvaya ilçemi sokmazdım. Bu proje ile bir başka amacımız; Çocuklarımıza spor kültürünü vermek, futbola olan ilgilerini çekerek okul harici zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmesini sağlamaktır. Aynı zamanda evlatlarımızı, paylaşım, sorumluluk ve özgüven duygusu kazandırılmış sağlıklı bireyler yetiştirmekse İASKF'nin bu oluşumda sınıfta kaldığını düşünüyorum " dedi.

ekrem-kose2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.