Koton Abiye

Koton Abiye

Yazın gelmesiyle birlikte tarzına dikkat eden ve her daim büyülemek isteyen kadınların gardırop düzenleme zamanı da gelmiş oldu.

Yazın gelmesiyle birlikte tarzına dikkat eden ve her daim büyülemek isteyen kadınların gardırop düzenleme zamanı da gelmiş oldu. Farklı olmayı, tarzıyla dikkat çekmeyi sevenlerin tercihi elbise modelleri yeni sezon modelleriyle satışta!

Nişan, düğün, davet, kına gecesi gibi özel günlerinizde rahatlıkla tercih edebileceğiniz uygun Koton abiye ve elbise modellerinden seçim yapabilir, dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

Yeni dönemde ağır abiye elbiseler tercih edilmezken, Koton abiye modelleri parlak kumaşları, püskülleri ve rahat kesimleriyle adeta dans ediyor.

Geniş ürün çeşitliliği ile Koton abiye, her kadının tercih edebileceği, her vücut tipine uygun elbise tasarımlarıyla kadınların gözdesi olmaya devam ediyor.

Artık sadece tek parça olarak değil, iki parça olarak da tercih edilen abiye elbiseler vücuduyla barışık olmayan kadınlar için birçok model sunuyor. Her bedene uygun çeşitleri ve tasarımlarıyla Koton abiye, kadınların her daim güzel ve şık hissetmelerini sağlıyor.

Koton Abiye Elbise Modelleri

Modada kendini özgür hissetmek isteyen ve hisseden kadınların tercihi Koton abiye elbise modelleri, özel günlerde “ne giysem” derdine son veriyor.

Tasarımlarıyla, ışıldayan kumaşları ve zarafetiyle büyüleyen Koton abiye elbise modelleri, şıklığınıza şıklık katacak. Dantel ve tül detaylı elbiselerden birbiriyle uyumlu renkli elbiselere uzanan ürün çeşitliliği içinde her zevke ve bütçeye uygun Koton abiye elbise modelleri bulabilirsiniz. Sırt dekolteli ve volanlı modelleri sezonun en çok tercih edilenleri arasında.

 Zarif ve sade Koton abiye elbise modelleri ile romantik bir görünüm yakalayabilir, ışıltılı modellerle de göz kamaştırabilirsiniz seçim sizin. Rengarenk çiçekli modellerle, uçuşan tülleri ve göz alıcı işlemeleriyle unutulmaz bir mezuniyet geçirebilir ya da beyazın masumiyeti ile dantelin mütevaziliğinin birleşimiyle hayallerinizdeki nikah törenini yaşayabilirsiniz.

Koton Abiye Bluz Modelleri

Sadece elbiselerde değil, bluzlarda da en şık seçenekleri tercih etmek istiyorsanız Koton abiye bluz modelleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz.

Koton Bluz Modellerini Buradan https://modasto.com/koton/kadin-ust-giyim-gomlek-bluz/br1243ct4 inceleyiniz.

Artık sadece tek parça abiyeler değil, şık bluzlu iki parça abiye elbiseler de tercih ediliyor.

Siz de Koton abiye bluz modelleri arasından seçtiğiniz bluzunuzu bir etekle kombin yapabilirsiniz. Eğlenceli ve özel ortamlarda omuz dekolteli ya da degajeli, işlemeli ya da güpürlü Koton abiye bluz modelleri tercih edebilirsiniz. Yeni sezonda dantelli, şifon, peplum, püsküllü ve salaş tasarımlar, Koton abiye bluz modelleri adı altında sizlere sunuluyor. Yine özel fiyatları ve her bedene uygun modelleriyle Koton, tercih edilenlerin başında geliyor.

Koton Abiye Fiyatları

Geniş ürün yelpazesi ile her bütçeye ve her bedene uygun Koton abiye fiyatları 29,99 ile 299,99 TL arasında değişmektedir. Ürün çeşitliliğinin yanı sıra kalitesi sebebiyle de tercih edilen Koton, Koton abiye fiyatları ile tercih edilebilirliğini artırıyor. Koton abiye fiyatları içerisinde örnek vermek gerekirse;

  • Kısa kollu sim detaylı elbise 29,99 TL
  • Uzun kollu V yaka ışıltılı elbise 59,99 TL
  • Uzun kollu V yaka desenli elbise 79,99 TL
  • Kolları volanlı mini kadife elbise 99,99 TL
  • Omzu açık V yaka dantel detaylı elbise 129,99 TL
  • Püsküllü askılı elbise 179,99 TL

Olarak belirlenmiş olup Koton abiye fiyatları detaylı ürün listesini alışveriş sitesi üzerinden inceleyebilir ve sipariş verebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.