Küçük örnekler  yapının içindeki konturları anlatmak için yeterlidir.

Küçük örnekler  yapının içindeki konturları anlatmak için yeterlidir.

Çok fazla eleştirmek doğru mu bilmiyorum, her şey gibi  futbol ve Beşiktaş da değişiyor.

Çok fazla eleştirmek doğru mu bilmiyorum, her şey gibi  futbol ve Beşiktaş da değişiyor. Belki dünya ya da futbol endüstrisi için doğru kelime değişimdir ama özellikle Beşiktaş'ın felsefesinde. Maalesef toplum çöküyor, başlangıç ​​değil. 2000 yılında başlayan  süreç etik, finansal ve liyakat olarak hızla ilerlemiştir. Mario Gomez giderken ne dediğini hatırla. Pepe, Sosa ve şimdi de Weghorst'ta hisselerimiz olduğu için onları elimizde tutamayız. Kulüp ben entegre olacağım deyince yavaş yavaş değerlerini kaybediyor. Bence Beşiktaş oyunu piyasaya göre oynamaya çalıştığı ve kendi değerlerini bir kenara bıraktığı sürece kaybedecek. Bundan sonra tntgame ne olacağını tahmin etmek zor değil. önceden olduğu gibi.. Sayın Başkan 3'e 5 transfer yapacak ve son topu atacak. Elinizi verin Kongre. Siyaset ve fareleri yine sahnede.

Beşiktaş'ın deneyimli orta saha oyuncusu Atiba Hutchinson,  62. dakikada Cenk Tosan'ın yerine oyuna girdi. Kanadalı futbolcu sahaya girdikten dakikalar sonra topu tutuyor. Atiba'nın  bu hatası gole neden oldu. 39 yaşındaki tecrübeli oyuncu, yaptığı hata için takım arkadaşlarından özür diledi. Sezon başında İngiliz ekibi Burnley'den kiralanan Beşiktaşlı Wout Weghorst'un sezon bitmeden takımdan ayrılması bekleniyor.

Weghorst, Kasımpaşa'ya attığı golün ardından veda eder gibi yaptı, maçın sonunda uzun süre tribünler ve taraftarlar aracılığıyla neredeyse onayladığı bir vedaydı. Maç sırasında Fransız, Türk ve İngiliz medyasında çıkan haberlerin ardından Manchester United'ın başlangıçta reddedilen ilgisi maç sonunda  kabul edildi ve Hollandalı yıldızın transfer süreci başladı. .İşte Weghorst ile ilgili bir güncelleme: WEGHORST, Manchester United'ın tntgame giriş talebini onaylıyor ve ayrılmak istediğini söylüyor. Beşiktaş yönetimi ve sportif direktörü Weghorst için herhangi bir teklif almadıklarını açıkladı. Ancak, Premier Lig'in ağırlıklı olarak Manchester United veya başka bir Avrupa takımı tarafından temsil edilmesi durumunda, olası teklifin onlar değil,  Burnley olacağı belirtildi. Burnley, Weghorst'u başka bir kulüple satar veya kiraya verirse Beşiktaş'la yeniden masaya oturacak ve siyah beyazlı anlaşırsa ayrılık yaşanacak. Buradaki en önemli kriter  Weghorst'un tavrı, yaşayacağı ruhsal durumudur.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.