Kuralları biz koyarız, gerisini FIFA yapar!

Kuralları biz koyarız, gerisini FIFA yapar!

TFF ve MHK maçın ortasında hakemi cezalandırmak için VAR'ı kullandı. VAR hakemi Özgüç Türkalp'in hakemliği sona erdi. Diğer iki FIFA lisanslı hakem  uzun süre forma giyemeyecek

 

TFF ve MHK maçın ortasında hakemi cezalandırmak için VAR'ı kullandı. VAR hakemi Özgüç Türkalp'in hakemliği sona erdi. Diğer iki FIFA lisanslı hakem  uzun süre forma giyemeyecek

Hakemin yaptırımı hakkında bir yorumum yok. Çünkü bu benim işim değil. Bu Türkiye Futbol Federasyonu'nu endişelendiren bir durum. (Bu arada her iki hakemin de FIFA lisansı olduğunu tekrar hatırlattım ve aldığım cevap şu oldu) Bu FIFA'yı da endişelendiren bir durum. Kuralları biz belirliyoruz ve uygulama ulusal futbol federasyonları tarafından yapılıyor. Geri kalanına müdahale etmiyoruz. )

Başka ülkelerdeki hakemler baskı altında

VAR sistemi uluslararası alanda nasıl?

Yepyeni bir uygulama daha var. Futbol komitesi bile halk tarafından tam olarak anlaşılamıyor ve VAR da tam olarak anlaşılamıyor. Görüyorsunuz, burada en önemli şey iletişim. Bunu ilk soruda belirtmiştim.

Dengeli iletişim şarttır. Gereğinden fazlasını yapmamalı. Hakemlerin yorum yapması için açık bir alana ihtiyacımız var. Futbol Türkiye'de  çok popüler mooibet giriş bir spordur. Hakemler duygulardan dolayı  baskı altındaydı.

Sadece Türkiye'de değil  başka yerlerde de var. Ama senin farkın şu:  çok duygusalsın. Hakemler de insandır ve hata yaparlar. Bu bir sistem. Sistemi  insanlar yönetir. Unutma.

Türkiye Futbol Federasyonu ile iletişime geçmek istiyor musunuz?

Koşullar nedeniyle  iletişime geçmenize gerek yok. Böyle bir yükümlülüğümüz veya yükümlülüğümüz yoktur. Biz sadece kuralları koyarız.

Özdama'yı tanır

Sivas-Galatasaray maçında orta saha hakemliği yaptı ve FIFA lisansı var. Uzun süre çalışamayacak.

Öz Gütkarp

Sivasspor-Galatasaray maçında VAR hakemiydi. MHK istifasını açıkladı.

ATİLLA KARAOĞLAN

G.Antep-Beşiktaş maçı FIFA lisanslı hakem. Uzun süre de iş bulamayacak.

Beşiktaş yönetimi, Teknik Direktör Şenol Güneş'in isteği üzerine Hull City'den Ozan Tufan'ı kadrosuna katmak için çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-Beyazlılar, deneyimli oyuncuyu kadrosuna katmak istemeyen İngiliz ekibine yeni bir teklif yapmaya hazırlanıyor!

Geçici transfer dönemi öncesi Blackhawks'ın transfer çalışmalarına hız verildi. Başantrenör Şenol Güneş'in aktardığına göre yönetim, Hull City'den Ozan Tufan'ın transferi için mooibet çalışmalara başladı. Detaylar burada...

Kessler: Ozan'la ilgileniyor

Hull Belediyesi Başkan Yardımcısı Tan Kessler canlı yayında bir konuşma yaptı. Kessler, Ozan Tufan, Dokukan Sinik, Oscar Estupinan, Benjamin Tate gibi isimlerden teklif gelip gelmediği sorusuna ise, "Uluslararası Lig'e ilgi çok ama teklif yok" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.