Lazer Teknolojisi İle Yara İzlerine Son

Lazer Teknolojisi İle Yara İzlerine Son

Lazer Teknolojisi İle Yara İzlerine Son

 

Lazerle yara izi sildirme fiyatları tercih edilen merkezin güncel fiyat politikaları ile yakından bağlantılıdır. Dolayısıyla yaranın büyüklüğü ve genişliği göz önünde bulundurularak fiyatlar belirlenir. Vücudun farklı noktalarında oluşan sivilce, akne, ameliyat ve bazı kazalar sonucu oluşan yara izleri kimi zaman kendiliğinden yok olmaz.

Bu tür durumlarda etkili sonuç elde etmek isteyenler lazer teknolojisinden yararlanmaya çalışır. Lazer ışınları ve atışları sayesinde küçük kanallar açılır ve cilt bu kanallar yardımı ile nefes alır. Dolayısıyla seanslar halinde düzenlenen işlemler sonrası kötü görüntüye neden olan yara izleri silinir. Lazerle yara izi sildirme fiyatları kişiye özel planlanan işlemleri doğrultusunda belirlenir.

Lazerle Yara İzi Sildirme Nedir?

Yara, kesi, ameliyat, jilet izleri lazer işlemi ile yok edilir. Geliştirilmiş bir tedavi yöntemi olan lazerle yara izi sildirme ortaya başarılı sonuçlar çıkarıyor.

Lazerle Yara İzi Sildirme Nasıl yapılır?

Lazerle yara izi sildirme bir anda tamamlanan bir işlem değildir. Kişinin vücudunda bulunan yaranın büyüklüğü ve derinliğine göre seanslar şeklinde işlem düzenlenir. Dolayısıyla lazer teknolojisi ile kalıcı yara izlerini yok etmek için belli bir zaman gerekir. Yara üzerinde gezdirilen lazer ışınları sonrası yarada kabuklanma ve pullanma oluşur. Daha sonra kabuklar dökülür ve cilt yeniden onarılır.

Lazerle Yara İzi Sildirme Yöntemleri Nelerdir?

Franksiyonel CO2 lazer derin yara izleri üzerinde etkili sonuçlar doğurur. Çünkü kullanılan lazer ışınları deri altına nüfus ederek buradan cildin yenilenmesine yardımcı olur. Fraksiyonel lazer tedavisi dışında kullanılan diğer yöntemler altın iğne, PRP ve gençlik aşısı gibi uygulamalardır. Lazerle yara izi sildirme fiyatları kullanılacak yönteme göre belirlenir.

Kılcal Damar Tedavisi Uygulanır?

Genelde kadınlarda olmak üzere erkeklerde de görülen kılcal damarlar günümüzde geliştirilen birçok uygulama ile tedavi edilmektedir. Ortaya çıkış nedeni bilinmemekle birlikte kılcal damarlar yüzde ve bacaklarda yaygınlık gösterir. Kılcal damar tedavisi daha çok estetik amaçlı tercih edilen bir uygulamadır. Çünkü tedavi edilmesi için zorunlu bir durum yoktur. Doğrultuda geliştirilen fraksiyonel CO2 lazer son derece etkili bir sonuç doğurur. İlk seanstan itibaren %30-40 civarlarında iyileşme gösterir.

Kılcal damar tedavisi için geliştirilen köpük tedavisi ve radyo frekans dalgaları da kullanılır. Fakat radyo frekans dalgaları cilt üzerinde leke bırakacağından dolayı pek tercih edilmez.

Kılcal Damar Tedavisi Fiyatları

Örümcek ağı şeklinde bir görüntüye sahip olan kılcal damarlar farklı tedavi yöntemleri ile düzeltilir. Kılcal damar tedavisi fiyatları kullanılan yönteme, seans sayısına ve işlemin gerçekleşeceği alanın genişliğine bağlı olarak belirlenir.

Sivilce İzleri Lazer Tedavisi Uygulanır?

Yüzde ve vücudun farklı noktalarında meydana gelen sivilce izleri kimi zaman kendiliğinden geçerken kimi zaman ise iz bırakır. Dermatologlar tarafından birçok kişiye tavsiye edilen ilaç tedavisi ile istenilen sonuçlar elde edilemediği takdirde lazer tedavisi uygulanır. İşlem için tercih edilen CO2 lazer cildin onarılmasına ve yenilenmesine yardımcı olur. Sivilce izleri lazer tedavisi fiyatları uygulanacak bölge ve seans sayısına göre belirlenir.

Sivilce İzleri Lazer Tedavisi Ne İşe Yarar?

Lazer cihazları kullanıldıkları her alanda üstün başarı gösterirler. Sivilce izi tedavisinde kullanılan lazer tedavisi cildin pürüzsüz ve ışıltılı olmasını sağlar. Cilt üzerinde kötü görüntüye neden olan tüm sivilce izleri lazer tedavisi ile etkin bir şekilde yok edilir. Sivilce izleri lazer tedavisi fiyatları tercih edilen kliniğe ve dermatoloğa göre değişir.

Sivilce İzleri Lazer Tedavisi Hangi Mevsimde Yapılır?

Lazer uygulaması güneş ışınlarından olumsuz etkilendiği için yaz mevsiminde pek tercih edilmez. Bunun için daha çok kış ve sonbahar aylarında yaptırılması önerilir.

Sivilce İzleri Lazer Tedavisi Fiyatları 2021

 Sivilce izleri lazer tedavisi fiyatları kişiye özel planlanan bir uygulamadır. Çünkü cilt tipi ve sivilce boyutu herkeste farklılık gösterir.

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.