Le Méridien Etiler'de ilk yılbaşı

Le Méridien Etiler'de ilk yılbaşı

Çağdaş, şık ve ikonik tasarımıyla kendisinden söz ettiren Le Méridien İstanbul Etiler, ilk yeni yıl kutlamasında yaratıcı ve farklı konseptiyle sıra dışı bir deneyim vaat ediyor.

Le Méridien İstanbul Etiler’e girdiğiniz anda lobisinde başlayan ve ilham uyandıran bir yeni yıl seremonisi ardından, otelin 4. katındaki La Torre Restoran’da Mutfak Ekibi’nin şovları eşliğinde hazırlanan yeni yıl yemeğinde "Şef’in Atölyesi"nden çıkan şaşırtıcı lezzetleri keşfedeceksiniz. Türk ve dünya mutfağına ait tatların, renklerin ve aromaların kusursuz biçimde bir araya gelişine tanık olduktan sonra gecenin ilerleyen saatlerinde İstanbul’ un ve Boğaz’ın nefes kesen manzarasına hakim BOAZ Bar’da yeni yılı karşılayacak ve sabahın ilk ışıklarına kadar eğleneceksiniz. Yeni Yıl yemeği ve partisi kişi başı 325 TL. (Yerli alkollü ve alkolsüz içecekler dahil)

Panoramik camlara gökyüzünden dökülen altın renkli ışıklar, gemilerin burnuna vuran Boğaz’ın parlak dalgaları, renklerin asil ve rengarenk senfonisiyle Le Méridien İstanbul Etiler’de, İstanbul’un zaman tanımayan çekiciliğiyle yeni yılın keyfini çıkaracağınız konaklamalı yılbaşı paketi ise iki kişilik Deluxe Oda’da kişi başı 499 TL+KDV. (Yeni Yıl Yemeği ve Partisi+ Brunch dahil.) Tek kişilik odada konaklama, Yeni Yıl Yemeği ve partisi ise 619 TL+ KDV.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.