Lig'di. Başarılı ve başarısız dönemler geçirdim.

Lig'di. Başarılı ve başarısız dönemler geçirdim.

Dele Alli iyi bir adam, ekipteki herkes onu seviyor. Umarım Şenol Hoca'nın yardımıyla iyi bir yer bulur. Takıma harika bir katkı olacak.

 

Dele Alli iyi bir adam, ekipteki herkes onu seviyor. Umarım Şenol Hoca'nın yardımıyla iyi bir yer bulur. Takıma harika bir katkı olacak. Şenol Hoca oyuncularla  çok iyi anlaşıyor. Bu nedenle dışarıdan gelenler  daha çok katkıda bulunuyor. 1 adım atarsan 10 adım at. Çok babacan bir adamdır. Cenk Tosun, mevcut futbol kariyerini bitirdikten sonra teknik direktör olmak istediğini söyledi. Yıldız oyuncu, "Benim bir planım var ve üzerinde çalışıyorum. Sevdiğim alıştırmaları yazarım, notlar alırım ve hocalarıma sorarım. Futbol kariyerimden totobi sonra Allah'ın izniyle ben de teknik direktör olmak istiyorum'' diye konuştu. Ancak son maçta çok iyi oynadım. Daha sonra 1 dakika oynamanın kendime haksızlık olduğunu hissettim. Teknik direktörün kararı beni üzdü. ” Foot Mercato'nun haberine göre Macar ekibi Ferencvaros'ta forma giyen Aissa Laidouni'ye hem siyahiler hem de beyazlılar ilgi gösteriyor. Sebastian Dennis'in haberinde, "Tunuslu oyuncuyla Beşiktaş'ın yanı sıra bazı İngiliz kulüpleri, Celtic ve Wolfsburg da ilgileniyor. Özellikle  kulübü Ferencvaros, 4 milyon Euro'luk tazminat karşılığında Leduni'den ayrılmaya hazır olduğu için. Son söylentilerin aksine, Fransa'da büyümüş ve dünyaya gelmiş Tunuslu oyuncunun şu anda Fransa'nın en iyi kulüplerinden biri yok. Tunus milli takımı için  28 kez forma giydi ve rakibi için de gol attı.

Deneyimli oyuncu, 2020 yılında Romanya ekibi Volentari'den Ferencvaros'a transfer oldu.Macar ekibi Leduni'yi 600.000 Euro'ya transfer etti.Ledoni, kulüp kariyeri boyunca 208 maça çıktı. Tunuslu oyuncu  19 gol kaydetti ve toplamda 22  asist yaptı. Orta saha Yıldız, Fransa'da Angers ve totobi giriş Chambly'de de forma giyiyor. Leydoni, bu sezon  Avrupa Ligi'nde iki kez Trabzonspor'a karşı oynadı. Beşiktaş Başkan Yardımcısı Emre Kokadağ gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Kocadağ bunun için şu ifadeleri kullandı: 2028'den sonra bir başkanlık hayal edebiliyorum Kampa bak. Transfer talebi olursa yerine getirmeye çalışırız. Sahip olduklarımızı kullanabilecekken neden alalım? Eğer bundan faydalanamıyorsak ve değiştirmemiz gerekiyorsa devredeceğiz” dedi. Kocadağ, "Beşiktaş başkanlığını düşünüyor musunuz? Sorulan sorular: “2025 yılına kadar Cumhurbaşkanı Ahmet Nur Çebi'nin yanındayız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.