"Maç maç olmaktan çıktı"

"Maç maç olmaktan çıktı"

İstanbul Kartal Belediyespor Teknik Direktörü Sadettin Demirtaş’tan Zeytinburnu maçı sonrası sert açıklamalar.

Demirtaş, “Gruptaki durumumuzdan önce Zeytinburnu’nda yaşadığımız olaylar var. Sahaya giderken arabanın camları paramparça oldu. Atılan taşları görsen kaya. Bu olay, burada; Zeytinburnu’nda dünya kadar oluyor. Öyle bir şey ki seyircisiz maçta 100, 150 kişi var. Maç kötü bir skorla bitse daha farklı şeyler olacaktı. Maç maçlıktan çıktı. Çocuklar da bundan etkilendi.” diye konuştu.

Gruptaki şanslarının bu yenilgiyle azaldığını, ancak bitmediğini dile getiren Demirtaş “Bu mağlubiyet bize büyük bir yara aldırdı. Artık tek şansımız dörtte dört. Onu da sonuna kadar zorlayacağız.” ifadesini kullandı.
Sezon başında yaşadıkları talihsizlikler nedeniyle yarışta geri kaldıklarını, ancak belediyenin sonradan kulübe sahip çıkmaya başladığını, işlerin yolunda gitmeye başladığını kaydeden Demirtaş “Önümüzdeki sene daha iyi geçecek. Çıkamasak da herkesin mutlu olacağı bir belediye takımı gelecek. Bu sene elimizden geleni yapacağız. Bu seneyi böyle atlatacağız.” diye konuştu.
Öte yandan Kartal Belediyespor’un Zeytinburnu yenilgisi nedeniyle transferi şimdilik askıya aldığı, Kazım Karabekir maçının sonucuna göre transfer defterinin yeniden açılabileceği elimize ulaşan bilgiler arasında

istanbulamator.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.