Maç sahada kazanılsın

Maç sahada kazanılsın

Maç sahada kazanılsın

 

Fethiyespor’un kural hatası ihlali iddiası ile Kastamonuspor karşılaşmasıyla alakalı yaptığı başvuruyu değerlendiren tecrübeli teknik adam, “Fethiyespor maçında kulübümüzün yaptığı bir hata söz konusu değil. Müdürümüzün hazırladığı esame listesi var. Bu listede 5 tane yaş kriterine uygun oyuncumuz var. Bunun neresinde bizim hatamız var, bilmiyoruz. Yapılan bir hata ve sahaya yansıyan bir durum yok. Sadece bizim müdürümüz ve federasyon yetkilileri arasında yapılan yazışmalar ve sistemsel bir hata var. Maç sahada kazanılsın. Oyuncularımızın ve bizim alın terimiz var. Orada bize yapılmış çirkinlikler var. Maç sahada kazanılır. Biz yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

“Zemin iyi olabilir ama bizim gibi hedefleri olan takımlar için bu stadyum yeterli değil”

Levent Eriş, stadyum hakkında ise, “Biz hakkımızda yazılan köşe yazılarını okumaktan büyük keyif alıyoruz. Bu yazılardan almamız gereken dersler varsa onları da alıyoruz. Ben vizyonu büyültmek için buraya gelmiştim. Ama baktığımda bazı köşe yazarı arkadaşlarımızın vizyonunun hala çok küçük olduğunu gördüm. Sevgili dostum, stadın gereklilik olmadığını söylemiş. Zemin iyi olabilir ama bizim gibi hedefleri olan takımlar için bu stadyum yeterli değil. Ben Gümüşhane’de çalışırken o dönem takımımıza alttan ısıtmalı zemin kazandırmıştık. Bugün hala her türlü olumsuz şartta rahatlıkla maç yapabildikleri bir stadyuma sahipler" cümlelerine yer verdi. canlı casino

Abdülaziz Solmaz: “Bizim hedeflerimiz ve hayallerimiz var”

GMG Kastamonuspor Kaptanı Abdülaziz Solmaz da takım içerisindeki birlik ve beraberliğin sahaya olumlu yansıdığını dile getirerek, “İnsanların birbirlerini sevmesi çok önemli. Biz buraya gelen arkadaşlarımızla ailelerimizden daha çok vakit geçiriyoruz. Birbirini sevmezsen bu da sahaya olumsuz yansır. Ama burada inanılmaz birlik ve beraberlik var. Antrenman sonrasında da aile olarak görüşüyoruz. Bu durum inşallah sezon sonuna kadar sürer ve hedeflerimize ulaşırız” dedi.

Taraftara çağrıda bulunan Solmaz, “Taraftarımız daha fazla bizimle beraber olsun. Oyuncu grubu olarak büyük hedeflerimiz var. İnşallah onlar tribünde bizde sahada buraya gelen takımlara zorluklar çıkartırız. Bu sayede de sezon sonunda da inşallah şampiyonluğu birlikte kutlarız” açıklamasını yaptı.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.