Maçı sonrası açıklamalarda bulunarak

Maçı sonrası açıklamalarda bulunarak

Ozan Tufan'ın transferi için kapıyı aralarken önemli açıklamalarda bulundu.

Ozan Tufan'ın transferi için kapıyı aralarken önemli açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş,  Ozan Tufan ile görüşüp görüşmediği sorusuna şu yanıtı verdi: "Ozan Tufan beni aramadı ama Şenol diye birini aramış olabilir. Onu da okudum. Ozan'ı severim, iyi oyuncudur. Samet'i sordular, ben de severim. Sana söylüyorum, bu sefer kulüp rahatsız. Hepsi saygın oyuncular. Şu anda böyle bir şey yok. "

Yaz transfer sezonunda Fenerbahçe'den ayrılarak 3 milyon Euro'ya Hull City'ye geçen deneyimli orta saha oyuncusu, bu sezon Ada formasıyla çıktığı 23 maçta 4 gol kaydetti. Kartal, 27 yaşındaki futbolcuya ilk  temasta kiralama teklifinde bulundu ancak olumsuz yanıt aldı ve satın alma teklifi hazırlıyor...

Kazak giymeye hazır

Bursaspor'da Şenol Güneş ile birlikte çalışan Ozan Tufan'ın, tecrübeli hocayla yeniden çalışmaya hazır olduğu bildirildi. Kulübün kabul etmesi halinde mooibet Ozan, kararı siyah beyazlı yöneticilere ileterek Kartal'a onay verdi.

Hull City'nin Ozan için belirlediği başlangıç ​​bonservis bedelinin 3 milyon Euro olduğu anlaşıldı.

5 Ocak Perşembe günü dünya ve Türkiye maçlarıyla heyecan devam ediyor. Bugünkü maç hangi kanalda yayınlanacak?

Ozan Tufan'ın yeni rotası belli oldu. Fenerbahçe'de geçirdiği dönemlerde Alanya Sporting ve Watford'da kiralık olarak oynayan tecrübeli futbolcunun son evi Hull City oldu.

Transfer döneminin başlamasına sayılı günler kala Beşiktaş ilk bombayı patlattı. Siyah beyazlılar, Ozan Toufan ile anlaştı. TRT Spor'da  Nihat Kahveci ve Necati Ateş ateşli gelişmeyi yorumladı.

Nihat Kahveci, Ozan Tufan'ı 'Ozan Tufan' yapan hocanın Şenol Güneş olduğunu söylerken, Nihat Kahveci, "Fatih Bey Ozan'a yazıp milli takımdayken doldurdu. Fenerbahçe'ye ilk dönüşünde iki büyü yapamadı. Beklenen sonuçları vermedi ama hazır olmadığında sağ bek oldu. Beşiktaş için çok faydalı oldu" dedi.

Ozan Tufan'ın çok iyi bir futbolcu olduğunu söyleyen Necati Ateş, "İyi bir futbolcu, dikey hareket ediyor, şut atıyor adam kaybediyor. Sıkıştınız, geri oynuyorsunuz" dedi.

Hull City'de forma giyen Ozan Tufan'ın, Beşiktaş'ın kendisi için yaptığı transfer teklifini kabul ettiği bildirildi. İşte  gelişmeler...

Resmi yer değiştirme

Beşiktaş, ara transfer döneminde orta sahasını güçlendirdi. Bir süredir adı siyah beyaz günlüklere geçen Ozan Tufan  ilk adımı attı.

ACUN ILICALI ile Söyleşi

NTV'nin haberine göre Beşiktaş Asbaşkanı Emre Koçdağ, 27 yaşındaki futbolcunun transferi için Hull City Yönetim Kurulu Başkanı Akun Ilıcalı ile görüşmelerde bulunuyor. Beşiktaş, mooibet giriş milli futbolcunun menajeri Mirsad Türkcan ile de görüştü. İlk çıkışını yaptığı Bursaspor'da Şenol Güneş ile birlikte çalışan Ozan Tufan, Beşiktaş'tan gelen transfer teklifini de kabul etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.