Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın alkollü olarak çarptığı sürücüye tehdit!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın alkollü olarak çarptığı sürücüye tehdit!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın alkollü şekilde kullandığı otomobile çarpan ve mağdur olan Pınar Keskin, tehdit edildiği iddiasıyla Küçükyalı Şehit Mehmet Emin Aydın Polis Merkez Amirliği’nde ifade verdi.

ŞEHRİ İSTANBUL GAZETESİ’NİN HABERİ ULUSAL BASINDA 

Kazazede Pınar Keskin; kazanın Şehri İstanbul Gazetesi’nde haber olup ulusal basına yansımasının ardından Maltepe Belediyesi yetkilileri tarafından tehdit edildiği gerekçesiyle polise ifade verdi.

Pınar Keskin: "Ben Ali Kılıç'la görüşmek istedim ancak şahıs alkollüydü ve arkamızdan gelen araca binerek uzaklaştı"

HABERDEN SONRA KAZAZEDE SÜRÜCÜ TEHTİD EDİLDİ

"Ben alkollü araç kullanarak kullandığım araca çarpıp akabinde kazayı başkası yapmış gibi gösterip olay yerinde suçu üstlenerek bana para teklif eden Nazım Erdem Aslan isimli şahıs ile olay yerinde polisleri ve ambulansı yanlış bilgilendirme yaparak görevlerini yaptırmayan olay sonrası kuzenim üzerinden bana tehditler gönderen şahıs yada şahıslardan şikayetçiyim.."

Kazazede Pınar Keskin; Şehri İstanbul Gazetesi’nin haberindeki söz konusu kazanın ulusal basına yansımasının ardından Maltepe Belediyesi yetkilileri tarafından tehdit edildiği gerekçesiyle polise ifade verdi.

maltepe-belediye-baskani-ali-kilic-alkollu-arac-kazar-pinar-keskin-tehdit2.jpg

"ALİ KILIÇ'IN FOTOĞRAFÇISI BANA PARA TEKLİF ETTİ"

Pınar Keskin; "Ben alkollü araç kullanarak kullandığım araca çarpıp akabinde kazayı başkası yapmış gibi gösterip olay yerinde suçu üstlenerek bana para teklif eden Nazım Erdem Aslan isimli şahıs ile olay yerinde polisleri ve ambulansı yanlış bilgilendirme yaparak görevlerini yaptırmayan olay sonrası kuzenim üzerinden bana tehditler gönderen şahıs yada şahıslardan şikayetçiyim" dedi.

ALİ KILIÇ VE TEHDİT EDENLER HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Pınar Keskin; Küçükyalı Şehit Mehmet Emin Aydın Polis Merkez Amirliği'nde ifade verdi, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe Belediyesi'nde Ali Kılıç'ın fotoğrafçılığını yapan ve kazanın ardından rüşvet talep ettiğini iddia ettiği Nazım Ender Aslan ve kuzeni Yusuf Sertbaş'ı arayarak tehdit eden kişi ya da kişilerden şikâyetçi oldu.

maltepe-belediye-baskani-ali-kilic-alkollu-arac-kazar-pinar-keskin-tehdit1.jpg

İŞTE KAZAZEDENİN VERDİĞİ İFADESİ

Ben bugün sosyal medyaya düşen görüntüler için davetiniz üzere buraya geldim. Ben 26 Ağustos 2020 günü iş arkadaşım Deniz Yarar'dan kullanmak üzere Mercedes marka aracı ödünç aldım. Aynı akşam saat:21.30 sıralarında Maltepe ilçesi Küçükyalı Mahallesi Evlendirme Dairesi karşısında Turgut Özal Bulvarı üzerinde kırmızı ışıkta beklediğim sırada arkamdan gelen bir araç bana hızlıca çarptı.

"ALİ KILIÇ KAZA ANINDA ALKOLLÜYDÜ"

Bu kazada eşim Ahmet Keskin benimleydi. Araçtan aşağı indiğimde diğer araçtan alkollü bir erkek şahsın indiğini gördüm. Yanında bir bayan şahıs bulunuyordu. Erkek şahıs daha sonradan da internet üzerinden resimlerine bakarak emin olduğum Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç'tı. Yanımıza gelen diğer araçlardan korumalar indi ve bir anda kalabalık oluştu. Ben Ali Kılıç'la görüşmek istedim ancak şahıs alkollüydü ve arkamızdan gelen araca binerek uzaklaştı.

maltepe-belediye-baskani-ali-kilic-alkollu-arac-kazar-pinar-keskin-tehdit3.jpg

"KAZAYI KENDİ CEP TELEFONUMLA KAMERAYA ALDIM"

Ben bu arada araç sahibi Deniz Yarar isimli şahsı aradım. Kendisine Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ile kazaya karıştığını, başkanın buradan ayrıldığını söyledim. Ben bu esnada bu olanları kendi cep telefonumla kameraya aldım. Belediye başkanı ayrıldıktan sonra olay görüntülerinde de görülen gözlüklü şahıs araca binerek kazayı kendisinin yaptığını söyledi. Ben de bu durumu kabul etmedim.

"ALİ KILIÇ’IN MAZBATA VE KİMLİK BELGESİNİ GÖRMÜŞ"

Eşim Ahmet Keskin kaza yaptığımız araca binerek burada Ali Kılıç ismine düzenlenmiş mazbata ve kimlik belgesini görmüş. Kazada aracı kendisinin sürdüğünü iddia eden şahıs bana 'Aracın değeri 300 bin TL, sana 300 bin TL verelim. Bizim aracımızı da alın. Görüntüleri silin ve paylaşmayın' dedi.

Ben bu teklifi kabul etmedim. Deniz olay yerine geldi ve bu şahıslarla görüştükten sonra bana 'Abla sen neden korkuyorsun? Ben sana masraf ödetmeyeceğim. Şahıslarla anlaştım. Bir miktar da para aldım' dedi.

“KORUMALAR TUTANAK TUTTURMADI”

Deniz'in şahıslarla ne konuştuğunu, ne kadar para aldığını bilmiyorum. Ben kaza esnasında olay yerine polis ekibi çağırmıştım. Trafik polisleri olay yerine geldiler. Bana yardımcı oldular ve çok iyi davrandılar. Tutanak tutmak istediler ancak korumalar tarafından bu işlem yaptırılmadı.

"TEDAVİ OLMAMA KORUMALAR ENGEL OLDU"

Olay yerine ambulans geldi, benim göğsümde ve sırtımda ağrı vardı ancak tedavi olmama da bu korumalar engel oldu. Bu şahıslar gerek kalmadığını belirterek ambulans ve polis ekiplerini gönderdiler.

Daha sonra bu şahıslar Deniz ile görüştükten sonra olay yerinden ayrıldılar. Deniz beni eşimle birlikte başka araçla olay yerinden gönderdi. Ben korktuğum için herhangi bir polis merkezine giderek müracaatta bulunamadım.

“ÇEKTİĞİM GÖRÜNTÜLER SİLDİRİLMEK İSTENDİ”

Deniz olay anında çektiğim bu görüntüleri sildirmek isteyince ben önce bu görüntüleri yedekledim akabinde Deniz'in baskısıyla telefonumdan sildim. Ancak yedekleme yaptığım için bu görüntüler ben de mevcuttur.

Kendi rızam doğrultusunda dosyama eklenmek üzere teslim ediyorum. Olaydan sonra özellikle görüntüler basına düştükten sonra kuzenim Yusuf Sertbaş isimli kişiye sürekli telefon gelerek bana tehditler savruldu.

Yusuf bana 'Senin hayatını karartacaklarmış. Bu belediye başkanı sonuçta.. Sonucunu sen düşün' şeklinde tehdit içerikli cümleler aktardı. Bu şahıslar beni kuzenim Yusuf üzerinden tehdit ettiler.

Ben alkollü araç kullanarak kullandığım araca çarpıp akabinde kazayı başkası yapmış gibi gösterip olay yerinde suçu üstlenerek bana para teklif eden Nazım Erdem Aslan isimli şahıs ile olay yerinde polisleri ve ambulansı yanlış bilgilendirme yaparak görevlerini yaptırmayan olay sonrası kuzenim üzerinden bana tehditler gönderen şahıs yada şahıslardan şikayetçiyim.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.