Manchester United'ın uzun vadeli hedefleri de açıklandı

Manchester United'ın uzun vadeli hedefleri de açıklandı

Manchester United'ın uzun vadeli hedefleri: Napoli'den Victor Osimhen, Tottenham'dan Harry Kane ve Salzburg'dan Benjamin Cesko.Beşiktaş'ta devre arasında transfer sırasında 6 yabancı oyuncuyla ayrılabilirsiniz.

Manchester United'ın uzun vadeli hedefleri: Napoli'den Victor Osimhen, Tottenham'dan Harry Kane ve Salzburg'dan Benjamin Cesko.Beşiktaş'ta devre arasında transfer sırasında 6 yabancı oyuncuyla ayrılabilirsiniz. Wout Weghorst'un yanı sıra beş isim daha Siyah Beyaz'a gidiyor.

Beşiktaş'ta 6 yabancı oyuncu yol ayrımında. Wout Weghorst, Beşiktaş'ın Burnley ile sözleşme imzalamasını istiyor Kiralık sözleşmesi feshedilecek olan Hollandalı golcü, Manchester United'a geçecek. Romain Seth, Dünya Kupası'ndaki performansının ardından çeşitli Avrupa kulüplerinin transfer listesine girdi. Faslı defans oyuncusunun sözleşmesinin bitmesine iki yıl kaldı ve devre arasında iyi bir teklif aldıktan sonra ayrılabilir.

Bu sezon sonunda serbest kalacak olan Kevin Nkudu, Beşiktaş ile henüz yeni sözleşme imzalamadı. Kamerunlu oyuncu kariyerine Suudi Arabistan Ligi'nde betgram devam etmeyi planlıyor. Dele Alli ve Arthur Masuaku'nun  sözleşmeleri devre arasında feshedilebilir. Everton ve West Ham  ile anlaşmaya varılması durumunda her iki oyuncu da siyah beyaza veda edecek. Francisco Montero işe alınmayı planlıyor.  3 Premier Lig kulübü İspanyol oyuncu istiyor. 23 yaşındaki defans oyuncusu bir teklifi değerlendirmeye karar verirse başka bir başlangıç ​​ismi olabilir.

14 yabancı oyuncusu bulunan Beşiktaş'ın takımdan ayrılması durumunda transfer çalışmaları hızlanacak. Forvet, defans ve orta saha pozisyonları için görüşülen oyuncularla sözleşmeler imzalanacak. Hollandalı eski futbolcu Wesley Sneijder, Manchester United'ın transfer paketinde Walter Weghorst hakkında akılda kalıcı açıklamalar yaptı.

Daily Mail'in derlediği habere göre Sneijder şunları söyledi:

"İnanamıyorum! İngiltere'de Weghorst gibi 300 betgram giriş oyuncu var. Bence bu transfer çok garip. Manchester United'a pek iyi bir etkisi olmayacak."

"Şaka olmalı!"  Sneijder, "Gerçekten Manchester United'ın ihtiyacı olan forvet mi? Öyle olduğunu sanmıyorum. Premier Lig forvetinde onun gibi 300 oyuncu var." Şaka olmalı,  gerçekten doğru olamaz' dedi.  İngiltere'de artık bu tuzağa düşmüyorlar' dedi. Carrom topu tamir ettikten sonra Weghorst topu ağlara gönderdi. Ligin, sözleşmesinin 2.5 milyon € tazminatla feshedilebileceği teklifi bir efsanedir. Oyuncunun "Salı günü takımdan ayrılması" tamamen gerçekçi değil. Wout Weghorst ile ilgili girişim tamamen gerçekçi değil. Kulübünün yanında.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.