Maskeli grup halk otobüsüne saldırdı

Maskeli grup halk otobüsüne saldırdı

Okmeydanı'nda içinde yolcu bulunan özel halk otobüsü terör örgütü yanlısı bir grup tarafından saldırıya uğradı. Grubun araca attığı molotofların patlamaması faciayı önledi.

 Şişli'de bir grup terör örgütü yandaşı, halk otobüsü ve bir markete molotoflu saldırıda bulundu. Okmeydanı Darülaceze Caddesi üzerinde seyri halinde bulunan Okmeydanı-Taksim hattındaki Kenan Öztürk'ün kullandığı halk otobüsü, yüzü maskeli bir grup tarafından önü kesilerek molotoflu saldırıya uğradı. Yolcuların aşağı indirdikten sonra halk otobüsüne saldıran terör örgütü yandaşları, daha sonra Piyalepaşa Caddesi üzerine doğru ilerledi. Bu cadde üzerinde bulunan ve içeride çalışanları bulunan bir market de, yine saldırganlar tarafından molotofla yakılmak istendi. Bu sırada içeride bulunan çalışanların ise, zor durumda kaldıkları öğrenildi. 

Olayın ardından Okmeydanı'na çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Her iki olayda da meydana gelen yangın vatandaşlar tarafından söndürülürken, olay yerine tedbir amaçlı itfaiye ekibi sevk edildi. 

PATLAMAYAN MOLOTOFLAR FACİAYI ÖNLEDİ 

Öte yandan saldırganlar tarafından otobüse atılan bazı molotofların patlamadan yol ortasında durduğu görüldü. Aynı şekilde bir molotofun da otobüs içerisinde koltukta patlamadığı tespit edildi. Olayın şokunu yaşayan otobüs şoförü Kenan Öztürk,"Otobüste 8-10 kişi kadar yolcu vardı. Durakta bazı yolcuları indirdim. Hareket ettikten sonra önümüzü kesip bizi indirdiler ve Molotof attılar" dedi. 

Emniyet güçleri ise, olaya karıştıkları belirtilen 10-15 kişilik maskeli grupla ilgili Okmeydanı çevresinde araştırma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.