Mehmet Tekin: ‘Keskin, artık bisiklete binmek bir yana ismini dahi anmıyor!

Mehmet Tekin: ‘Keskin, artık bisiklete binmek bir yana ismini dahi anmıyor!

Mehmet Tekin, İstanbul’da üç tekerlekli de olsa ilk bisiklet etkinliği yapan Muammer Keskin’in, şu günlerde artık bisiklet ismini dahi duymak istemediğini yazdı.

İşte; Şişli ve Şehri İstanbul Gazeteleri Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin’in ‘Ya göründüğün gibi ol, yada olduğun gibi görün’ diyerek kaleme aldığı köşe yazısı.

İstanbul’da birçok belediye başkanları ‘Dünya Hareketlilik Haftası’ nedeniyle bisiklete binerek ve birçok bisiklet etkinlikleri yaparak kampanyaya destek oluyor.

‘Dünya Hareketlilik Haftası’ nedeniyle İstanbul’da birçok belediye başkanı bir günlüğüne de olsa belediyeye bisikletle giderek bir farkındalık yarattılar.

Bazı belediye başkanları, personeline ücretsiz bisiklet hediye etti. Bazı başkanlar da personelinin resmi kurumlara bisikletle gitmelerini zorunlu kıldı.   

BİSİKLET ETKİNLİĞİ YAPAN TEK BAŞKAN MUAMMER KESKİN’Dİ   

Keskin, CHP’den Şişli Belediye Başkanlığı’na aday olduğunda, İstanbul’da bisiklete binerek duyarlı bir başkan havası çizen tek başkan adayı olmuştu.  

Keskin, bisiklete binip caddede tur atarak Şişli’deki trafik sıkışıklığına dikkat çekmişti. Bir diğer taraftan da belediye başkanlarının lüks araçlara binmesini de eleştirmişti.

KESKİN, LÜKS ARAÇ KULLANMAYACAĞIM DEMİŞTİ

Keskin, Avrupa’daki devlet başkanlarından örnekler vererek, başkanlık makamlarına bisikletle gittiklerini söylemişti. Keskin, kendisinin de başkan seçildikten sonra belediyeye bisikletle gideceğini ve lüks araç kullanmayacağının da sözünü vermişti.  

MUAMMER KESKİN ÜÇ TEKERLİ BİSİKLET KULLANMIŞTI

Keskin’in geldiği süreç itibari ile dikkat çeken bir başka durum oluştu. Keskin, Şişli sokaklarında dolaşarak güzel bir algı ve ciddi bir şov yaptığı bisiklet üç tekerlekliydi.

Türkiye’de bisikletle ilgili düzenlenen hiçbir etkinlik üç tekerlekli bisikletle yapılmamıştı. Ancak iki tekerlekli bisiklet kullanamayanlar için üç tekerlekli bisiklet kullandırılmıştır.

MUAMMER KESKİN BİSİKLET KULLANMAYI BİLMİYOR

Keskin, belediye başkanı olmadan önce verdiği sözleri tutmayınca sorgulanmaya başladı.

Keskin’in verip te tutmadığı onca sözlerden ve vaat edipte yaptığı onca vaatlerden sonra ben Muammer Keskin’in bisiklet kullanmayı dahi bilmediğini düşünüyorum.

Düşünmekle de kalmayıp emin olduğumu ifade edebilirim. Ta ki, Muammer Keskin ne zaman iki tekerlekli bir bisiklete binip Şişli’de tur attığını gözlerimle görene kadar da inanmam.

LÜKS ARACA BİNMEYECEĞİM DEDİ İKİ LÜKS ARAÇ KİRALADI

Keskin, belediye başkanı olduktan kısa bir süre sonra, binmeyeceğim dediği lüks araca binmeye başladı. Üstelik bir tane de değil, iki tane lüks araç birden kiraladı. Bu iki lüks aracı aylık 42 bin liraya kiralaması da dikkat çeken bir başka olay oldu.

Keskin’in kiraladığı lüks araçlardan sonra Şişli Gazetesi, Keskin’in adayken üç tekerlekli bisikletle yaptığı taahhüdün videosunu yayınlayınca ortalık karışmıştı.

KESKİN, LÜKS ARACA BİNMEK HAKKIM DEMEYE BAŞLADI

Ben lüks araca binmeyeceğim diyen Keskin, Şişli gibi bir yerde belediye başkanı olarak lüks araca binmek hakkım demeye ve kendisini eleştirenlere de faklı farklı açıklamalar yapmaya başladı.

Keskin kanuna ters olmasına rağmen; ‘CHP Genel Merkezi misafirler gönderiyor. Şehir dışından gelen bu misafirleri hava alanından aldırtmam gerekiyor’, ‘Tehdit ediliyorum. Güvenli araç kullanmam gerek’ gibi farklı farklı cevaplar vermeye başladı.

O yüzdendir ki; Keskin bisiklet kampanyasını ilk yapan başkan olmasına rağmen, bisiklet ismini dahi duymak istemiyor.

Türk insanının balık hafızalı olduğunu ve %60’ının da aptal olduğunu düşünenleri bu halk siyasi mezarlığa gömdü.

‘Ya göründüğün gibi ol, yada olduğun gibi görün’   

Muammer Keskin’e, aylık 36 bin liraya makam araçları kiralandı!

Muammer Keskin’e, aylık 36 bin liraya makam araçları kiralandı!

Adayken, belediyeye bisikletle gideceğim diyen Muammer Keskin'e, Şişli Belediye Başkanı olduktan sonra, aylık 36 bin liraya makam aracı kiralandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler