Mehmet Tekin: ‘Muammer Keskin, artık yüzünü Sarıgül ekibine dönüyor’

Mehmet Tekin: ‘Muammer Keskin, artık yüzünü Sarıgül ekibine dönüyor’

Şişli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin; Muammer Keskin’in Davut Kaymak aracılığıyla, Şişli Belediyesi’ni, Mustafa Sarıgül’ün ekibiyle yönetmeye başlayacağını iddia etti.

Şişli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin, köşe yazısında şok iddialarda bulundu.

İşte Tekin’in kaleme dikkat çeken köşe yazısı:  

“KESKİN, DAVUT KAYMAK İLE GİZLİCE GÖRÜŞÜYOR”

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Mustafa Sarıgül’ün A takımında olan ve Sarıgül’ü hiç terk etmeyen Davut Kaymak ile uzun süredir gizlice görüşüyor, bilgiler alıyor ve bilgiler veriyordu.

“KESKİN, DAVUT KAYMAK’A GÖREV VEREBİLİR”

Muammer Keskin, Davut Kaymak’a Şişli Belediyesi’nde etkili bir görev verebileceğini ama gelebilecek tepkiler nedeniyle alternatif bir plan yapıyorlar.

“TEPKİLER OLURSA DA FARKLI EKİP KURULACAK”

Gelebilecek tepkilere önlem olarak, Muammer Keskin ile Davut Kaymak, Sarıgül döneminin ekibi içerisinden bir kadro oluşturacaklar.

Muammer Keskin, aldığı kararlardan ve yaptığı yönetim şeklinden dolayı başarısız oldu. Belediye içerisinde huzursuzluklar oluştu. Keskin’in çevresinde de bu durumu düzeltebilecek ve güvenebileceği ekip yok.

“KESKİN, ARTIK SARIGÜL’Ü ÖRNEK ALACAK”

Keskin, Şişli tarihinde üç dönem belediye başkanlığı yapan tek isim olan Mustafa Sarıgül’ün yönetim tarzını örnek alacak. Keskin, bunun için de taktik değiştirecek. Bunu da Davut Kaymak üzerinden yapacak.

“KAYMAK, KESKİN’E DENETİM İŞİNİ VERDİRTMİŞTİ”

Davut Kaymak, Sarıgül üzerinde öyle bir etkisi vardı ki, Sarıgül’ün istememesine rağmen Şişli Belediyesi’nin iştiraki olan Kent Yol’u denetleme işini Muammer Keskin’e verilmesini sağlamıştı. İşte Davut Kaymak bu derin ilişki ağını kurabilecek kadar etkin bir isim.

Muammer Keskin, onca yıllık siyasi geçmişine rağmen, Şişli Belediyesi ile hiçbir ticari iş yapamamıştı. Muammer Keskin’i Şişli Belediyesi ile ticari iş yapar ve ciddi mali kazanç sağlar duruma getirerek vesile olan kişi de yine Davut Kaymak oldu.

“DAVUT KAYMAK, ŞAİBELERLE ANILIYOR”

Davut Kaymak ismi, Şişli’de ve Şişli Belediyesi’nde sürekli şaibelerle anılmasına ve yaşanmış onca olaylara rağmen, Keskin’in dünyasında her zaman farklı bir yeri oldu.

Keskin, hiçbir zaman da Davut Kaymak ile irtibatını kesmedi. Keskin, irtibatını kesmemekle birlikte de hiçbir zaman aleni olarak bu ilişkisini göstermedi.

“KESKİN’İN SARIGÜL İLE GÖRÜŞMESİNİ SAĞLADI”

Davut Kaymak, Muammer Keskin’in Şişli Belediye Başkanı olduktan sonra, Sarıgül aleyhine yaptığı onca konuşmasına rağmen, Mustafa Sarıgül ile birçok defa görüşmesini sağlayan isim oldu.

Keskin, Şişli Belediye Başkanı olduktan sonra gelebilecek tepkiler nedeniyle bir ara Davut Kaymak ile arasına mesafe koymaya çalışsa da, Şişli Belediyesi’nin stratejik planında yaşadığı sıkıntı nedeniyle tekrar Davut Kaymak’a başvurmak zorunda kaldı.

“İLK TEMAS STRATEJİK PLANDA OLDU”

Keskin, Şişli Belediyesi’nin stratejik plan ihalesini belediye başkanı olmadan önce mensubu ve yöneticisi olduğu TUSES’e adrese teslim bir ihaleyle vermişti.

TUSES’in görevlendirdiği isim, Şişli Belediyesi Özel Kalem’inde çalışmalara başlamıştı. Aradan geçen ve yapılan onca çalışmadan sonra bir rapor hazırlandı. Ama hazırlanan stratejik plan yetersizdi ve hatalarla doluydu.

Muammer Keskin, tüm tepkilere ve hatalara rağmen TUSES'in hazırladığı bu raporu meclise gerdi. Çünkü, TUSES Muammer Keskin için çok önemliydi.  

“KESKİN, TUSES’İ ESKİ BELEDİYE BİNASINA TAŞIDI” 

Keskin, TUSES’in merkezini, hiçbir kira almadan Şişli Belediyesi’nin eski binasına taşıdı. Keskin, Sarıgül’ün Şişli Belediyesi’nin binasını kendi özel üniversitesine 1 TL’ye kiraladığı için çok sert bir şekilde eleştirmiş ve Şişli Halkı'na şikayet etmişti.

Keskin, bununla da yetinmeyerek, Şişli Belediyesi’nin Stratejik Plan ihalesini TUSES’e vermişti. Üstelik, ihalesini verdiği işte yapılmamıştı.

“TUSES’İN HAZIRLADIĞI PLANI KİMSE GERİ ÇEKTİREMEDİ”

Şişli Gazetesi’nde de bu stratejik planla ilgili haberler yapmıştık. Stratejik plan ile ilgili onca büyük tartışma ve şaibeler yaşandı. Ama Keskin, hiçbir eleştiriye de aldırış etmedi.

Stratejik plan, Şişli Belediyesi meclisinde de büyük tartışmalara neden oldu. Mecliste bu stratejik planla soru önergesi verildi. Keskin ona rağmen meclisin ilk oturumunda planı geri çekmemişti.

“KESKİN’İ TEK İKNA EDEBİLEN, DAVUT KAYMAK OLDU”

Keskin, yapılan onca eleştiri ve hatalara rağmen geri çekmediği stratejik planı Davut Kaymak’a incelemesi için verdi. Davut Kaymak, bu stratejik planı Sarıgül ekibine inceletmesi üzerine hatalı olduğu karına varıldı. 

Yaşanan onca olaylardan sonra Davut Kaymak’ın uyarısı ile hazırlanan stratejik planın yetersiz olduğunu kabul etmek zorunda kaldı. Keskin, meclisin ikinci oturumunda yaptığı açıklamayla da stratejik planı geri çektiğini duyurdu.

Keskin’in bu stratejik planın geri çekmesinde de yine etkili isim Davut Kaymak olmuş oldu.

“KESKİN İLE DAVUT KAYMAK GÖRÜŞMESİ SIKLAŞTI”

Keskin, o süreçten sonra Davut Kaymak ile haftada bazen iki kere gizlice temas kurarak görüş ve önerilerine başvurmaya başladı.

Keskin, Davut Kaymak ile sürekli telefon irtibatı kurarken, ara sıra da kimsenin bilmediği zaman ve ortamlarda baş başa saatlerce özel görüşmeler yapıyordu.

“KESKİN, STRATEJİK DEĞİŞİKLİKLER YAPACAK”

Keskin, son günlerde Davut Kaymak ile konuşma ve görüşmeleri sıklaştırmalarının nedeni ise, Keskin’in önümüzdeki günlerde Şişli Belediyesi’nde yapacağı yönetimsel değişiklikler ve alacağı önemli kararlarla ilgili Davut Kaymak’tan bilgi alması oldu.

“ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NİN KADROSUNU BİRLİKTE KURACAKLAR”

Önümüzdeki günlerde, Keskin ile Davut Kaymak’ın aldığı kararlar sonucunda, Şişli Belediyesi’nde Sarıgül ekibinin görev almaya başlayacağı bir süreç yaşanacak. Bu ekip ise Sarıgül’ün bilinen ekibinin dışında, Sarıgül’ün uyuyan hücrelerinden oluşan ekip olacak.

Şişli Gazetesi olarak, oynanan bu tiyatroyu ve bundan sonra oynanacak tiyatroları kamuoyuna deşifre etmeye devam edeceğiz...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum