Mehmet Tekin: 'Şişli Belediyesi’nde başkan yardımcıları değişiyor!'

Mehmet Tekin: 'Şişli Belediyesi’nde başkan yardımcıları değişiyor!'

Şişli Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Tekin, Muammer Keskin’in, Şişli Belediyesi’nde bazı müdür ve başkan yardımcılıklarında değişikliğe gideceğini iddia etti.

Tekin, bu iddiasını da Muammer Keskin’in mesleğinin muhasebeci olmasına dayandırarak, muhasebecilerin her yıl mutlaka kar ve zarar hesabı, gelir ve gider dengesi yaptığını belirtti.

KESKİN’İN MESLEKİ ALIŞKANLIĞI

Belediyede de bu hesabın mutlaka yapılacağını dile getiren Tekin, belediyedeki karnede de gelir ve gider, kar ve zarar tablosunu Keskin’in çıkardığını ve bu hesabı tutturamayan başkan yardımcılarının da tutturabilecek olanlarla yer değiştireceğini iddia etti.

ALT KADROSUNA HAKİMİYET KURMAYAN GİDECEK

Keskin’in belediyede yapacağı değişikliğe bir başka dayanak olarak ta başkan yardımcılarının alt kadrolarına hakimiyet kuramamalarını gösterdi.

Şişli Belediyesi’nde eski alışkanlıklardan vazgeçemeyen ve Muammer Keskin döneminde de devam ettiren bazı kadrolar mevcuttu. Bu kadroları temizleyemeyen müdür ve başkan yardımcıları gidecek.

Muammer Keskin’in karşı olmasına rağmen, bu kendi nam ve hesaplarına göre çalışan, birilerine taşeronluk yapan kadrolar Keskin’i ve Şişli Belediyesi’ni de sıkıntıya sokuyordu.

Tekin, buna daha birçok etkenler de eklenince, bu durumun böyle gitmeyeceğinden emin olan Keskin’in mutlaka bir değişiklik yapmak zorunda kalacağını belirtti.

KESKİN YIL SONU HESABI GÖRECEK

Muammer Keskin’in, Şişli Belediyesi’nde ki başkanlığının 1’nci yılında, muhasebe dilinde defterleri tek tek inceleyip, mutlak bir şekilde hesap gördüğünü iddia eden Tekin, yaşanan pandemi nedeniyle yapacağı değişiklikleri yapamadığını iddia etti.

PANDEMİ KESKİN’İ BEKLEMEYE ALDI

30 Mart 2020 olan 1 yıllık icraatının seneyi devriyesinde, yapamadığı değişiklikleri yapma zamanının artık geldiğini belirten Tekin, Şişli Belediyesi’nde aksayan, sıkıntıları bir türlü çözülemeyen ve alt kadrosuna hâkim olamayan birimlerin başkan yardımcıların be nedenlerle mutlaka değişeceğini söyledi.

Keskin’in kökten bir değişiklikte yapamayacağını belirten Tekin, 2 başkan yardımcısını değiştireceğini iddia etti.

TEKİN, MECLİSTEN BAŞKAN YARDIMCISI OLMAYACAK

Örgütün, meclisten bir başkan yardımcısı beklediği bu süreçte, Keskin’in meclisten başkan yardımcısı atamayacağını da iddia eden Tekin, bunu da meclis üyelerinin uyumsuzluğu, birlik ve beraberlik içerisinde olmamalarına bağlayarak, 2021’e kadar meclisten bir başkan yardımcısının da atanmayacağını iddia etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.