MEMEDER, yeni yaşını Cumhurbaşkanlığı Korosu ile kutladı

MEMEDER, yeni yaşını Cumhurbaşkanlığı Korosu ile kutladı

Türkiye’de, kadınlarda en sık görülen rahatsızlıklardan biri olan meme kanserine karşı yaptığı başarılı çalışmalarla tanınan MEMEDER, beşinci yıl etkinliklerini Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezin’de (BKSM) düzenlediği Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği Kor


Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nde MEMEDER’in organize ettiği ve Başakşehir Belediyesi’nin destek verdiği programa MEMEDER Derneği Projeler Koordinatörü Prof. Dr. Vahit Özmen, Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Ertemel, dernek yönetici ve çalışanları ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

'BAŞAKŞEHİR'DE 50 ERKEN TEŞHİS'

Ülke genelinde uzman kadro, kurum ve gönüllülerle birlikte meme sağlığı konusunda toplumu bilinçlendirmek, sosyal-psikolojik destek vermek, yaşam kalitesi ve süresini uzatmak için faaliyetlerine ara vermeden devam eden derneğin, son dört yıl içinde Başakşehir’de yaptığı çalışmaları anlatan MEMEDER Derneği Projeler Koordinatörü Prof. Dr. Vahit Özmen, dört yıl içerisinde Bahçeşehir, Altınşehir, Bogazköy ve Hoşedere’de bulunan 6 bin kadınımızı ücretsiz olarak muayene edip, genel kanser taramalarını yaptıklarını söyledi. Prof. Dr. Özmen, ‘’Ücretsiz dijital monografi çektik ve ultrason yaptık. 50 tane çok erken kanser vakası yakaladık. Bu projemiz Başakşehir’de on yıl kadar devam edecek. Ben, kendisi başkan seçildiğinden beri bize maddi ve manevi desteğini hiçbir zaman aksatmayan Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve  bugün burada olduğu gibi her zaman yanımızda olan  Başkan Yardımcısı Nurettin Ertemel’e saygılarımı sunuyorum” dedi.


'MEMEDER BİZİM PARÇAMIZ OLDU'
Belediye olarak topluma yönelik çalışma yapan ve bunu da maddi bir kazanç hırsı görmeden icra eden tüm derneklerin yanında olduğunu belirten Başakşehir Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Ertemel, ” MEMEDER faaliyetleriyle adeta bizim bir parçamız oldu. Başakşehir Belediyesi var olduğu sürece MEMEDER bizimle büyüyecek, bizimle özdeşleşecek. Biz MEMEDER’in yaptığı çalışmaları her zaman destekleyeceğiz.  Belediye başkanımız adına bu güzel programı yaptıkları için dernek başkan, yönetici ve çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.


 
Prof. Dr. Vahit Özmen, meme sağlığı konusunda Başakşehir Belediyesi’nin verdiği desteğe karşılık, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal adına Başkan yardımcısı Nurettin Ertemel’e  çiçek ve plaket takdiminde bulundu. Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi’nde düzenlenen program, şef  Fatih Salgar ve solist Munip Utandı’nın yorumuyla Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği korosunun verdiği konserle sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.