Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası’nda 4. Oldu

Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası’nda 4. Oldu

Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası’nda 4. Oldu

Geçtiğimiz yaz yapılan olimpiyatlarda şampiyon olarak altın madalya alan ve ülkemizi gururlandıran milli okçumuz Mete Gazoz, Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda mücadele verdi. Klasik yay kategorisinde yarı finale çıkmayı başaran Mete Gazoz, burada Güney Koreli rakibine Kim Woojin’e  6 - 4 mağlup oldu ve finale çıkma şansını kaybetti.

Yakton kentinde gerçekleştirilen 2021 yılı Açık Hava Dünya Okçuluk Şampiyonası'nda son olimpiyat şampiyonu sıfatıyla katıldığı turnuvada Mete Gazoz Brezilyalı rakibi Bernardo Olivieria’yı yendikten sonra daha sonra Alman Florian Unruh’u mağlup etti. Ardından Tayvanlı Wei Chun-Heng’i yenen Mete Gazoz daha sonra İngiliz Patrick Huston’ı yenerek yarı finale yükseldi. Mete Gazoz burada iyi bir performans göstermesine rağmen mücadeleyi kaybetti ve finale çıkamadı. Aldığı bu sonuçların ardından Mete Gazoz bronz madalya kazanmak için mücadele etmeye hak kazandı.

Mete Gazoz Bronz Madalya Maçını Kaybetti

En azından bronz madalya almak için çıkmış olduğu mücadelede Mete Gazoz, Amerikalı rakibi karşısında varlık gösteremedi ve mücadeleden 6-2 mağlup ayrılarak madalya alma şansını kaybetti. Aaldığı sonuçların ardından Mete Gazoz şampiyonayı 4. oalrak bitirdi.. Mete Gazoz çeyrek finalde İspanyol rakibini 7-1 yenerek yarı finale çıkmıştı. Daha sonrasında 6-4 Güney Koreli rakibine yenilen Mete Gazoz, bronz madalya müsabakasında Amerikalı rakibine 6-2 ile kaybedince şampiyonaya madalyasız bir şekilde veda etti. . digifestnyc.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.