Mevcut plana bakıldığında Premier Ligi

Mevcut plana bakıldığında Premier Ligi

Güçlü takımı diyebileceğimiz Beşiktaş, ligin ilk yarısını sekizinci sırada tamamladı. O jetonlara, bu maliyetlere ne oldu?

 

Güçlü takımı diyebileceğimiz Beşiktaş, ligin ilk yarısını sekizinci sırada tamamladı. O jetonlara, bu maliyetlere ne oldu? Beşiktaş genç oyuncularla oynamaya devam ederse Vodafone Park'tan hiçbir takım çıkmayacak. Bu gençler Beşiktaş taraftarı olurlarsa enerjileri, mücadeleleri ve sevgileri daha başarılı olacaktır. Atiba, Ghezzal gibi emektar ustaları bu genç oyuncularla birleştirirsek daha sağlıklı bir yapı ortaya çıkıyor. Dinle Atiba diyoruz, Ghezzal diyoruz yabancı oyuncularla sorunumuz olmasın ama böyle yabancılar var. Beşiktaş, Dele Alli'yi neden aldı? Tam adlar neden yuvarlak içine alınmış? Adam bitirmediyse, burada ne halt ediyor? Beşiktaş formaları yıldız diyebileceğimiz kadar yaygınlaştı mı? Kimleri gördük bu formayla, hangi oyuncuları gördük Şimdi  Kerem Atakan kardeşimiz Sivasspor'dan emekli oldu. 1.4 milyon euro forvetbet onaylandı. Sezon başında bu pozisyonda oyuncularınız var Kartal. Kartal şimdi nerede? Ümraniye'de kiralık. Aynı şekilde Beşiktaş, Emrecan'ın tavsiyesinin yarısını Sporting İstanbul'dan 2.2 milyon avroya aldı. Sezon başında  Serdar Saatçı vardı. Belki Valérien Ismael'in kaprisiyle bu çocuğu kaybettiniz ve bu parayı Emrecan'a verdiniz. Neden Emrecan'ı alayım? Diyelim ki Zelda hakkında icrai bir karar aldınız, Valerian İsmail'i gönderdiniz ve ona destek olmadınız. Bunu şu örneklerde de görmek mümkündür; Pjanic, Batshuayi, Dele Alli gibi oyuncularda da görülür.

"Bu sefer HOCA ŞENOL oyuncu olarak büyüsün" Şenol Hoca zaten Beşiktaş'ta başarı yakalamış, şampiyonluklar yaşamış, Beşiktaş tarafından takdir edilmiş bir teknik direktör. Onun gelişi Beşiktaş'a çok şey kazandıracak. Beşiktaş'ın en hassas forvetbet giriş noktalarını bile bilen önemli bir futbol adamı. Koçun bir koçluk tarzı, futbol bakış açısı var. Genç oyunculardan çok tecrübeli, önemli ve pahalı oyuncularla başarıyı yakaladı. Genç oyunculara pek sıcak bakmıyor. Biz de buna saygı duyuyoruz. Öğretmen, tanımlamadığı bir personelle karşılaştı. Bu dönemde aynı tatbikatı yaparsa, daha tecrübeli ve CV'si yüksek oyuncuları tercih ederse yine başarır umarız. Ancak Beşiktaş ve Türk futbolunun net ihtiyaçları var. Belki Hoca Bey bu sefer bu soruya cevap verir, genç oyunculara bir şans vermeyi düşünür, belki bu sorudan vazgeçer.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.