Mezoterapi Tedavisi ile Vücudunuza İstediği Vitamin ve Enzimleri Verin

Mezoterapi Tedavisi ile Vücudunuza İstediği Vitamin ve Enzimleri Verin

Tamamlayıcı tedavi yöntemlerinden biri olan ve estetik alanında kullanılan mezoterapi tedavisi, aminoasit, vitamin, enzim, mineral ve bazı ilaçların karıştırılarak kişiye enjekte edilmesi işlemidir.

Tamamlayıcı tedavi yöntemlerinden biri olan ve estetik alanında kullanılan , aminoasit, vitamin, enzim, mineral ve bazı ilaçların karıştırılarak kişiye enjekte edilmesi işlemidir. Bu işlem yağ dokusu altına ya da deri altına uygulanabilir. Bu sayede istenilen bölgeye anında etki edilir ve verimlilik artar.

Mezoterapi yöntemi pek çok alanda kullanılmakta ve son yıllarda daha fazla talep görmektedir. Özellikle selülit ve bölgesel zayıflama alanında kullanılan mezotreapi, cilt yaşlanmasının da önüne geçer. Leke tedavilerinde, yara izlerinde, göz torbalanmalarında da kullanılan mezoterapi ilaçların yan etkilerini minimuma indiren bir yöntemdir.

29-mezoterapinin-faydalarijpg.jpg

Cilt ve Saç Mezoterapisi Nedir?

kısaca bahsetmek gerekirse hazırlanan enzim ve minerallerden oluşan karışımın cilt altına enjekte edilmesi işlemidir. Mikro enjektörler aracılığıyla yapılan bu işlem ağrısız ve acısız olacağı için tedaviden sonra kişinin günlük hayatına dönmesi kolay olacaktır.

Cilt mezoterapisi sayesinde yaşlılık belirtilerinden kurtulacak, kırışıklıkları azaltacak, daha parlak ve sağlıklı bir görünüme kavuşacaksınız. Ayrıca bu işlem cilt lekelerinde, akne ve sivilce izlerinde de kullanılabilir.

Saç mezoterapisi, saçın ihtiyacı olan mineral ve enzimler, saça enjekte etmek anlamına gelir. Saç köklerini beslediği için oldukça etkili olan bu yöntem saç tellerini de kalınlaştıracak ve daha sağlıklı saçlara sahip olmanızı sağlayacaktır.

Erkeklerde saç dökülmesini önleyeren saç mezoterapisi saçların uzamasını da hızlandıracaktır. Gerekli vitamin ve minerallerin alınmasını sağlayan hücre metabolizmasını da hızlandıracaktır. Saçın ömrünü uzatan bu yöntemden kolaylıkla yararlanılabilir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.