MHP'den İstanbul çıkarması

MHP'den İstanbul çıkarması

MHP Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan İstanbul çıkarması yapacak. Adan, MHP lideri Bahçeli'nin önderliğinde 'Turizm, tarihi doku, gelir dağılımında adalet' gibi başlıklarla yılbaşından itibaren İstanbul Platformu'nun yapılacağını

MHP Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, İstanbul için planladıkları programı anlattı:


ŞEHİR TARUMAR
AK Parti, SPK yöneticilerinin görevlerine son verdi. Ancak mevcut yöneticilerin de müşavir olarak dönem sonuna kadar haklarını koruyan madde çıkardılar. Daha AK Partili bir ekibi iş başına getirmek için düzenleme yaptılar. İstanbul'un kalbi sayılan Borsa'nın bulunduğu yer İstinye'de. Finans merkezi olarak Ataşehir ilan edildi. Oradaki arsayı TOKİ'ye vermek istediler. Bir takım itirazlar olunca hazineye devrettiler. Orası kime yağmalatılacak. İstanbul'un oksijen alanları tarumar ediliyor.

MHP YÜKSELİŞTE, AKP DÜŞÜŞTE

AK Parti'de iniş başlamıştır. Önümüzdeki dönem İstanbul'un bütün ilçelerinde 'gelir dağılımında adalet' adı altında toplantılar yapacağız. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'nin de katılacağı bir İstanbul Platformu'nun hazırlıklarını yapıyoruz. İstanbul ve MHP diyaloğunu ön plana çıkaracağız'. Açlık grevlerine değinen Adan, 'Maalesef eşkıya başından destek alarak durdurulabildi. AK Parti iktidarı, Abdullah Öcalan'ı siyasallaştırdı, eylemi durdurabilecek kadar güçlendirdi' dedi. Terör konusunda Bahçeli'nin hükümeti uzun süredir uyardığını kaydeden Adan şöyle devam etti: Oslo'da yapılan görüşmelere de itiraz ettik. Devleti yönetenler ve aydınlar 1900 ile 1920'yi çözemezlerse gelişen her olayı tarif ettiklerinde o olayın altında kalırlar. Başbakan 'Oslo'da da görüşebiliriz, İmralı ile de görüşebiliriz diyeceğine süratle Bahçeli ile terörü konuşmalı.

DAĞA ÇIKIŞ ARTTI

BDP'li vekillere de yüklenen Adan sözlerini şöyle sürdürdü: Irkçı terör örgütü mensuplarıyla dağda kucaklaşarak örgütü güçlendirmişlerdir. O bölgedeki çocukların daha heyecanlı şekilde PKK'ya katılmalarına öncülük yapmıştır. Eşkıyayla milletvekilleri görüşürken dokunulmazlığı kalksın ama PKK ile görüşenlerden de hesap sorulması gerektiğini düşünüyoruz. 'Bir takım hakları verelim ki dağa çıkışları durduralım diyorlar. Oysa Abdullah Öcalan'ın ölüm oruçlarını durdurması dağa çıkışları artırmıştır'.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.