Miha Zajc ve Stephan El Shaarawy'yi  kadroya katmak için kolları sıvadı

Miha Zajc ve Stephan El Shaarawy'yi  kadroya katmak için kolları sıvadı

Fenerbahçe'nin Sloven orta saha oyuncusu Zajc ve Roma'nın İtalyan kanat oyuncusu El Shaarawy'nin bu sezon sonunda sözleşmeleri bitiyor. 

 

Fenerbahçe'nin Sloven orta saha oyuncusu Zajc ve Roma'nın İtalyan kanat oyuncusu El Shaarawy'nin bu sezon sonunda sözleşmeleri bitiyor.  Kartal, geçici transferde her iki oyuncuyu da kadroya ücretsiz olarak  katmak istedi. Başkan Chebi, bu konuyu bizzat Alikoć ile görüşecek ve Beşiktaş için oynamaya hazır olan Zajic için çözmeye çalışacak. Orta saha isteyen Güneş'in de önceliği  Sloven futbolcuydu. Roma'nın İtalyan kanat oyuncusu için de görüşmeler başladı. Kartal'ın hedefi, 30 yaşındaki İtalyan kadro gazisini geçici transferle bedelsiz olarak kadroya katmak. Şenol Güneş, Saiss'in sakatlık durumuna göre  alternatif savunma çözümleri bulmak zorunda kalacak. Fas, Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda  tarihi bir başarıya imza attı. Ancak Portekiz'i eleyerek yarı finale yükselen Faslı Romain Seth'in sakatlığı Afrika ekibini endişelendirdi. Yıldız oyuncunun yarı finale kalıp kalmayacağı belli olmasa da Beşiktaş'ta hayat da sıkıcı. Faslı oyuncunun sakatlığıyla ilgili net bir bilgi pandorabet verilmese de Seth'in takıma katılma zamanının öne çekildiği aktarılıyor. Beşiktaş teknik heyeti, oyuncunun ciddi bir sakatlık yaşaması halinde uzun süre sahalardan uzak kalacağından endişe ediyor.

Maç öncesi favoriler arasında yer almayan Fas; Belçika ve İspanya'nın ardından Portekiz'i de eledi. Afrika ekibi yarı final yolunda sadece kendini değil, Beşiktaş'ı da geride bıraktı. Kulüplere FIFA Ödemeleri FIFA, Katar'daki turnuvaya oyuncu gönderen kulüplere oyuncu başına ödeme yapılacağını duyurdu. Açıklamaya göre FIFA, turnuva boyunca kulüpleri desteklemek için 200 milyon dolardan fazla kaynak ayıracak. Ayrıca 2022 Dünya Kupası'na oyuncu gönderen kulüpler oyuncu başına günlük 10.000$ tazminat alacak ve her oyuncunun tazminatı grup aşamasından sonra dağıtılmaya devam edecek. FIFA, kulüplere pandorabet giriş ödenen ücretlerin bir futbolcunun son 2 sezonda forma giydiği kulüpler arasında dağıtılacağını söyledi. 635.6 bin dolar BEŞİKTAŞ'a Buna göre  Beşiktaş kulübü zirveyi parası olan kimseye bırakmadı. . Dünya Kupası'na 4 oyuncu gönderen bu siyah beyazlı kulüp, Galatasaray'ın aksine tecrübeli oyuncuları Vida, Larin ve Batshuayi'yi de paylaşacak. Kartal'ın bir diğer avantajı da Hırvatistan, Hollanda ve Fas'ın gruptan çıkması.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.