Milli boksör Gamze Soğuksu 2024 hedeflerinden bahsetti

Milli boksör Gamze Soğuksu 2024 hedeflerinden bahsetti

Milli boksör Gamze Soğuksu 2024 hedeflerinden bahsetti

 

Gençler Avrupa Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanma başarısı gösteren Gamze Soğuksu 2024'e dair hedeflerini anlattı. Gümüş madalyanın kendisine son derece mutlu ettiğini belirten Ordulu milli boksör 2024 Paris Olimpiyatları’nda da madalya mücadelesi vereceğini belirtti.

Karadağ'ın Budva kentinde düzenlenen gençler Avrupa Şampiyonası’nda 52 kiloda ikinci olan Ordu Büyükşehir Belediyespor sporcusu Gamze Soğuksu derece elde etmenin gurur verici olduğuna değindi. Boksun erkek sporu olarak görülmesine aldırış etmeden, hayatı boyunca bu sporda başarı elde etmek maksadıyla yılmadan, gece gündüz çalıştığını belirten milli sporcu altın madalyayı kıl payı kaçırmasının da kendisini bir hayli üzdüğünü belirtti.

Buna rağmen hiçbir şekilde pes etmeyeceğinin altını çizen sporcu 2024 yılında Paris Olimpiyatları’nda da yer almak istediğini vurguladı. 1xbet Türkiye     

Sözlerine hem ülkesine hem de Ordu iline güzel başarılar getirmek istediğini belirterek devam eden Gamze Soğuksu kendini sürekli olarak turnuvalara hazırladığını vurguladı.

1xbet bangladesh   Milli sporcu ile birlikte hareket eden antrenörü İbrahim Gündoğdu ise Türk sporuna ve boksuna Gamze gibi sporcuların kazandırıldığı için son derece mutluluk duyduğunu belirtti. Sporcusunun azminin ve hırsının kendilerine gelecekte daha önemli başarılara ulaştıracağını da belirten İbrahim Gündoğdu, mevcuttaki başarılara uzun süre çalışarak ve kararlılıkla pes etmeden devam ederek ulaştıklarını belirtti. 2024 Paris Olimpiyatları’nda anda son derece mutlu olduğunu belirten antrenör kendilerini bu süreçte destek veren herkese de teşekkür etti. http://www.bukmeker-1xbet.com/az/

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.