Milli takım teknik direktörü olan Tolunay Kafkas

Milli takım teknik direktörü olan Tolunay Kafkas

 Trabzonspor'daki görevi kısa sürdü. Tolunay Kafkas, aktif futbol kariyeri boyunca Trabzonspor ve Galatasaray formaları giydi.

 

 Trabzonspor'daki görevi kısa sürdü. Tolunay Kafkas, aktif futbol kariyeri boyunca Trabzonspor ve Galatasaray formaları giydi. Toluna Kafkas'ın bu yaz U17 Euro 2022 turnuvası için kadrosu ağır eleştirildi. Altınordu'nun orta saha oyuncusu Furkan Yöntem, Beşiktaş'ın golcüsü Semih Kılıçsoy ve Galatasaray dehası Emirhan Kayar kadroda yok. Altyapıdan endişe edenler, bu 3 isim yerine Avrupa'da forma giyen bazı oyuncuları listeye almakla cratosroyalbet suçladı. U17 milli takımı İspanya, Sırbistan ve Belçika'nın yer aldığı gruptan puan almadan elendi. Yerel oyunculara odaklanın. Geçen sezon Marsilya'da Jorge Sampaoli ile ilk maçına çıkan, bu sezon Igor Tudor yönetiminde zaman ve performans kaybı yaşayan milli oyuncu için Beşik Taş, Galatasaray'dan sonra döngüde.

Zengiz bu sezon 14'ü Ligue 1'de ve 6'sı Avrupa'da olmak üzere 20 maça çıkmasına rağmen sadece 11 maça çıktı ve 6 şansı oldu. Toplam 718 dakika süren milli takımın yıldız takımına 1 asist yapmayı başardı. 2021-22 sezonunda 47 lig, Avrupa ve Coupe de France maçına çıkan Zengiz Udell, ilk 11'de 37 maça çıktı, 13 gol attı, 6 asist yaptı ve 19 gole doğrudan katkı sağladı. Galatasaray 25 yaşındaki oyuncuya imza atmak istese de milli takım Cengiz'e teklifte bulundu Kaynaklar, Cengiz Ünder'in geçen hafta A Milli Takım hazırlık maçında İskoçya'ya cratosroyalbet giriş bir gol ve iki asistle teklif verdiğini, Beşiktaş'ın deneyimli forvet oyuncusu Cenk Tosun ile siyah beyazlı takım hakkında bir kez şakalaştığını söyledi. Cenk'in Gaziantep kampında Galatasaray'a transfer olacağına dair yaptığı açıklamayı hatırlatan Cengiz'e, "Bize gelin Avrupa'ya döneceksiniz. Beşiktaş'ın yeniden doğmasının tek yolu olduğu anlaşılıyor. Geçici transfer döneminde büyük bir ameliyat geçirmeyi planlayan Beşiktaş, Romances takımının deneyimli defans oyuncusunun desteğini alıyor. Felipe, bu sezon ikinci kez La Liga'da forma giyen Beşiktaş Teknik Direktörü Şen Güneş'in kadrosunda görmek istediği oyunculardan biri ve tam 90 dakika oynuyor. Felipe, önceki gece Atletico'nun Mallorca'ya 1-0 yenildiği Real Madrid'e 2-1 mağlup olduktan sonra 90 dakika forma giydi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.