Milyon dolarlık ödül dağıtılacak

Milyon dolarlık ödül dağıtılacak

Cebine en az 25 milyon dolar koydular. 2022'de Dünya Kupası'nı kazanacak takıma verilecek para ödülü ise tüyler ürpertici.

 

Cebine en az 25 milyon dolar koydular. 2022'de Dünya Kupası'nı kazanacak takıma verilecek para ödülü ise tüyler ürpertici. Kupayı müzesine getiren ülke 42 milyon dolar (781 milyon TL) alacak. Finalde kaybeden ve ikinci olan ülke ise; 30 milyon doları (558 milyon TL) kasasına koyacak. Turnuvada üçüncü olan takım 27 milyon $ (502 milyon TL), dördüncü olan takım ise 25 milyon $ (465 milyon TL) alacak. İngiliz futbolcu Dele Alli, Beşiktaş'ın Antalya'daki idman kampında gösterdiği performansla teknik ekibi sevindirdi. Beşiktaş'ın İngiliz yıldızı Dele Alli, ilk hazırlık maçındaki kötü performansıyla dikkatleri üzerine çekti. İngiliz orta saha oyuncusu sonraki dönemin betwoon yıldızı olmayı başardı. Özellikle önceki gün oynanan ikili top oyununda Ali yıldız oldu. Yaptığı asistler ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Ali bu kez de yüzleri güldürdü.Dele Ali bu sezon Beşiktaş formasıyla  8 maça çıktı ve 2 gol kaydetti.

Bu adam sahaya çıktı ve Dünya Kupası tarihine, Batı tarihine Mayıs ayı performansına gerçek bir değişiklik getirdi. Dünyadaki tüm teknik direktörler olabildiğince pas oyunu oynasa da oynamasa da, gerektiğinde boşluğu doldurmak için geri dönecektir. Yazılı olmayan bir kanundur. hadi buna geri dönelim. Bu Van Dijk ile bile geri geldi. Ancak Weghorst, "Bana at ve ben de PAF adamlarına karşı yaptığım gibi topu düşürüp hava hakimiyeti kurayım" demedi. Merkeze gelir. Birkaç oyuncu değişikliğinden önce kendi kendine orta sahaya girdi, burada briç oyuncusu oldu ve betwoon giriş aynı hızla kale sahasına doğru koşmaya başladı. Burada rakip defansları yarıp geçti ve Arjantin yediliye gömüldü ama o kadar yükseğe çıkamadılar. Çok haklıydı. İlk gol; Hani şimdi başını salladığını söylüyorsun, ortada olduğunu söylüyorsun. Buradan aracı en ücra köşelere göndermek ancak bir fazilettir. Onu en uzak köşeye gönderdi. İkinci gol geldi. O golü iki yıl önce Wolfsburg'a çok benzer bir düzende attılar. Dev bir organizasyon. O son vuruşu o dakikada bu kadar soğukkanlılıkla yapmak Weghorst için özel bir yetenekti. Bize gerçekten eşsiz bir performans verdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.