Misafirperver bir kültür mimarı Hasan Usta!

Misafirperver bir kültür mimarı Hasan Usta!

Misafirperver bir kültür mimarı Hasan Usta!

Misafirperver bir kültür mimarı Hasan Usta!

Kebap konusunda lider ve gelmiş geçmiş en başarılı adres tartışmasız Hasan Usta!

Koşuyolu’nda İstanbul’un göbeği Kadıköy’de nam yapmış bir adres!

Kebabı herkes evet herkes sever. Her daim porsiyon porsiyon götürülen ve gelen kalorilerin haddi hesabı yapılmayan bir lezzettir kebap.

Her yerde kebap var peki neden Hasan usta?

Çoğu kebapçıların mekânları dar, sıcak ve karışık kokuların havasız ortamında, fast food gibi yedim kalktım hiçbir şey anlamadım konsepti ile devam ederken, Hasan ustaya gelmişseniz bilirsiniz ki asıl zevk rahat bir ortamda huzur ile envai çeşit lezzetleri yemektir. Yerken gözünüz ve gönlünüz açılıyor, tertemiz hijyen, güleryüz ve sonsuz hizmet sunuluyor ise işte kalite budur, demekten kendinizi alamıyorsunuz.

Hasan ustanın en iyi başardığı iş zaten etin kıvamı, pişirme şekli, ağızda dağılan lokum gibi kıvamı. Özel sunum becerileri ve aile gibi sıcak ortamıyla her daim konforu en üst safhada yaşayacağınız nezih bir mekân.

Mesela iftarların tadı bir başka oluyor burada, sunumlar daha bir cazibeli, hız olması gerektiğinden daha hızlı, herkes özenli ve ellerinden gelenin daha iyisi. Kimse mağdur edilmiyor, bekletilmiyor ve üzülmüyor yani müşteri memnuniyeti ön safhada. İftarda pidelerini kendileri yapıyor ve mis kokusu, sıcaklığı el yakıyor. Her konuda müthiş bir ustanın yeri.

Burada ne mi yenir?
 

Çorbalar her yerdeki gibi olmazsa olmazdır ama klasiğin dışında mimar sinan çorba, kelle paça, tavuk çorba gibi değişik tatlarda mevcut. Dürüm ve kebap seçenekleri baya bol en iyilerinden bahsedecek olursak; Kuzu ciğer ve et çöp şiş, adana kebap, kaz başı et şiş, kemikli-kemiksiz tavuk, kuzu pirzola, lahmacun, pide vs… gibi sayamayacağım mükemmel lezzetler. Gavurdağı salata ve beyaz peynirli salatalarının yanı sıra birbirinden leziz değişik mezeler eşlikçiler oluyor. En son of doydum diyorsunuz gelen çayın yanında tatlı o kadar çok ki seçmek yine zor oluyor ama Hasan usta katmerini deneyin ve denettirin.

Show Must Go On!

Ve ne olursa olsun showlar sürekli devam ediyor…

Hem uygun fiyatlı, hem iddialı, hem müthiş sunumlarıyla dikkat çekici hem de inanılmaz lezzetli bir restoran burası. Her bütçeye hitap ediyor bir kere ve çoluk çocuğun açık-kapalı oyun alanlarında eğlenerek iştahlarının açılması, ebeveynlere ve tüm misafirlere de içeri-dışarı alanlarıyla şık dekor ve konfor eşliğinde harika bir yemek keyfi vadediyor.

Uygun ve iddialı!

Uygun fiyat derken lafta demedik gerçekten böylesi tadlara ve çeşitlere bakarak, piyasaya ve zamlara da bakarak bu denli makul fiyatları deneyip görmeli herkes. Sonra hayret edersiniz…

Şehrin göbeğinde dedik evet İstanbul’da trafik ve araç sorunu yaşamadan bir mekâna gitmek artık lüks iken Hasan usta gibi geniş bir otopark hizmeti sağlayan üstelik arabaya servis hizmeti de yapmak baya baya cezbedici bir artı.

 

Kebaptan sonra müthiş yenilik: Gram Kahvaltı!

Yeni konsepti gram kahvaltı modeliyle bin bir çeşit kahvaltılık ile yine müşterilerine muhteşem bir deneyim sunuyor. Birçok alternatif, taze, doğal ürünleri ile bizlere harika bir görsel şölen sunuyor ve bunu da gayet makul bir şekilde yapıyorlar. Her bütçeye hitap ettiği büyük bir gerçek ve denemesi çok kolay!

Kebabın dışındaki her şeyi de yaparız hem de tam yaparız diyorlar ve başarıyorlar da…

Yemek yerken hakkını vermek gerekir, gurmeler bu işi bilir. Zevkli, lezzetli bir restoran için Hasan Usta’ya gelmeniz elzem.

Yemeyen pişman yiyene ulaşılamıyor! J

İşletmenin Google Haritalar üzerindeki konumuna buradan ulaşabilir, internet sayfasını https://www.hasanustakebap.com/ linkinden ziyaret edebilirsiniz.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.