Modafen seriyi bozmadı

Modafen seriyi bozmadı

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grupta haftaiçi lider Kartal Belediyespor galibiyetiyle zirve yarışında iddaalı konuma gelen Modafen üst sıralardan kopmak istemeyen Ortaköyspor'u konuk etti.

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grupta haftaiçi lider Kartal Belediyespor galibiyetiyle zirve yarışında iddaalı konuma gelen Modafen üst sıralardan kopmak istemeyen Ortaköyspor'u konuk etti.Zaman zaman kar yağışının görüldüğü mücadeleyi 3-0 kazanan Modafen maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
Aykut Çakmak, Oğuzhan Bilgiç ve Kader Yılmaz hakem triosunun yönettiği mücadelenin başlarında Ortaköyspor daha atak gözüken taraftı. Maçın ilk tehlikeli atağını yakalayan Ortaköyspordan Fatih'in sol çaprazdan sert şutu direğin yanından az farkla auta çıktı. İlk dakikalarda rakibin ataklarına karşı defansta dikkatli oynayıp hata yapmayan Modafen'in ilk atağı gol oldu. 14.dakikada defanstan uzun atılan topta Modafen'in sağ kanat oyuncusu Emrah'ın kafayla aşırttığı topla buluşan Yunus Emre sağ çağrazdan ceza sahasına girip kalecinin sağından topu ağlarla buluşturdu. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolüne eline alan Modafen ataklarını sıklaştırdı. 27.dakikada defansın hatasından yararlanarak topu kapan Yunus Emre kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kaleciye nişanladı. Maç boyu rakibin hücum oyuncularını iyi marke eden Modafen defans oyuncuları rakibe pozisyon şansı vermedi ve ilk yarı 1-0 Modafen'in üstünlüğüyle tamamlandı.
Mücadelenin ikinci yarısının başlama vuruşunu yapan Modafen takımı ataklarını ikinci yarıda daha da sıklaştırdı. 58.dakikada orta sahada topla buluşan Yunus Emre defansın üzerine topla giderek ceza sahasına kadar girdi ve vuruşunu yaptı kaleciden dönen topu takip eden Yunus Emre topu geriden gelen arkadaşı Emrah'ı gördü Emrah bu güzel pası düzgün bir vuruşla ağlarla buluşturdu 2-0. İkinci golü bulduktan sonra daha da rahatlayan Modafen topla daha fazla oynayan taraf oldu. 65.dakikada Celal'in sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta 6 pas üzerinde topla buluşan Emre zor olanı yaptı ve topu üstten auta attı. 72.dakikada sağ kanat korner bayrağına yakın bölgeden Cem Özü'nün kullandığı topa çok iyi yükselen Maçın yıldızı Yunus Emre maçın skorunu belirleyen golü kaydetti. Karşılıklı ataklarla geçen son dakikalarda başka gol sesi çıkmayınca maç Modafen'in 3-0 lık galibiyetiyle sonuçlandı. Maçın hakemi skora etki etmeyişi ve oyunun akışını kesmediği için iki takım tarafından da tebrik edildi.
Önümüzdeki hafta Modafen Özalibeyköy deplasmanına giderken, Ortaköyspor ise evinde Çağlayan Gençlerbirliği'ni misafir edecek.




















Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.