Muammer Keskin, en yakın dostu Dursun Bulut’u da isyan ettirdi!

Muammer Keskin, en yakın dostu Dursun Bulut’u da isyan ettirdi!

Muammer Keskin’in Şişli Belediye Başkanı olmasından sonra, gösterdiği tezatlıkları, değişkenlikleri ve ihanetleri, bu sefer en yakın dostu olan Dursun Bulut’u da isyan ettirdi.

TEZATLIKLARINI EN YAKINLARI ELEŞTİRMİŞTİ

Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkanı olduktan sonra, siyasi hayatı boyunca savunduklarının tam tersini yapmaya başlamıştı. Keskin’in bu tezatlık ve değişkenliklerini de yine siyasi hayatı boyunca birlikte olduğu, en yakın arkadaşları tepki gösterme başlamıştı.

KENDİSİNİ ELEŞTİREN YOLDAŞLARINA KÜFÜR ETMİŞTİ

Keskin, kendisini eleştiren yol arkadaşlarına da, çirkin iftiralar, hakaretler ve küfürler ederek, kendisini eleştirenlerin beklenti ve taleplerini karşılamadığı için eleştirdiklerini ve kendisine ihanet ettiklerini söyleyerek kendisini haklı çıkmaya çalışıyordu.

BU SEFERKİ ELEŞTİRİ DURSUN BULUT’TAN

Siyasi arenada saygınlığı ve dürüstlüğü ile tanınan ve kendisini eleştiren herkesi, yalan yanlış iddialarla kötüleyen ve uzaklaştıran Keskin’i bu defa, en yakın dostu olan Dursun Bulut eleştirdi.

BULUT, TÜM BAĞLANTILARINI KESKİN’E KULLANMIŞTI

Muammer Keskin’in Şişli Belediye Başkanı olabilmesi için tüm bağlantılarını ve gücünü kullanan eski CHP Parti Meclis Üyesi Dursun Bulut, sosyal medyada Keskin’e atfen, konuştukları ile yaptıklarının tamamen ters olduğunu ifade eden bir yorum yaptı.

ÖZGÜR ŞİŞLİ ÖZGÜR İSTANBUL’U BİRLİKTE KURMUŞLARDI  

Devrimci demokratların bir araya geldiği, Özgür Şişli Özgür İstanbul Platformunu da yine Muammer Keskin ile Dursun Bulut birlikte kurmuşlardı.

Muammer Keskin, Şişli Belediye Başkanı olduktan sonra, tamamen değişerek tüm ideallerinin tersini yapmaya ve etrafında birlikte yürüdüğü güçlü, kuvvetli ve başarılı hiçbir yoldaşı ile de yol yürümemeye başladı.

KESKİN, DURSUN BULUT’U DAHİ ÇİLEDEN ÇIKARTTI

Keskin, kendisini haklı çıkarmak için de, olmadık iftiralar atıp, yıllarca yol yürüdüğü yoldaşlarına ihanet etmesine dayanamayan Dursun Bulut’ta dikkat çekici bir yorum yaptı.  

Dursun Bulut ve Muammer Keskin’in en iddialı vaatlerinden biri, CHP’nin yöneticilerini yine CHP’nin üyelerinin belirleyeceği söylemleri olmuştu. Keskin ve Bulut’un bu söylem ve vaatleri arasında en çarpıcı olanı, CHP’nin her kademe seçimlerinde çarşaf liste uygulanacağı olmuştu.

KESKİN, BAŞKAN OLDUKTAN SONRA DEĞİŞTİ

Keskin, Şişli Belediye Başkanı olmadan önce, siyasi hayatı boyunca savunduğu ve her platformda da dile getirdiği, ‘mahallede çarşaf liste, ilçede çarşaf liste ve kurultayda çarşaf liste’ sloganını da başkan olduktan sonra yine tam tersini yapmıştı.   

BAŞKAN DEĞİL, ÖRGÜT BELİRLEYİCİ OLACAKTI

Dursun Bulut ile Muammer Keskin’in ilk kuruculuğunu yaptığı, Özgür Şişli Özgür İstanbul Platformu; CHP’nin ilçe, il, parti meclisi üyelerini başkanların değil yönetimlerin seçmesi gerektiğini söylüyorlardı.

Ayrıca Keskin’in kurucu olduğu bu platform, kontenjan dışındaki tüm milletvekillerinin, belediye başkanlarının, belediye meclis üyelerinin ön seçimle belirlenmesini ilke edinmişlerdi. Ama Muammer Keskin, başkan olduktan sonra, yine yıllardır savunduğu tüm ilkelerin tersini yapmıştı.

“İLKELERİNİ UNUTUP, MÜSSES DÜZENE UYDU”

Dursun Bulut, sosyal medya üzerinden yaptığı bir yorumda, aile dostu olan ve yılardır yoldaşlık yaptığı Muammer Keskin’e atfen; “Üzülerek söylüyorum ki, bir yerlere gelenler geçmişte kendilerinin de savunduğu ilkeleri unutup, müesses düzene uyumlu hale geldiklerine sıkça tanık olduk. Olmaya da devam ediyoruz.

“DEMOKRASİ MÜCADELESİ, DEMOKRAT OLMAYI GEREKTİRİR”

Demokrasi mücadelesi müesses düzene uyum sağlamak değildir. Demokrasi mücadelesi hayatın her alanında demokrat olmak, çoğulculuğu sağlamak, hak ve özgürlükleri amasız, fakatsız savunmaktır.”   

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.