Muammer Keskin, kendi yaptığı açıklamasıyla adeta kendi yaptıklarını kınadı!

Muammer Keskin, kendi yaptığı açıklamasıyla adeta kendi yaptıklarını kınadı!

Muammer Keskin, Şişli Belediyesi Medya Müdürlüğü’nde çalışan gazeteci personeline baskı yaparak işten atmıştı. Keskin, 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle yayınladığı mesaj ile adeta kendi yaptıklarını yine kendisi kınamış oldu.

10 GÜN ÖNCE GAZETECİYE BASKI YAPARAK İŞTEN ATTI,

10 GÜN SONRA DA ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, 10 gün önce Şişli Belediyesi Medya Müdürlüğü’nde çalışan bir gazeteciye mobing uygulayarak işten attı, 10 gün sonra da yayınladığı Çalışan Gazeteciler Günü kutlama mesajında adeta kendisini kınadı.

KESKİN, BELEDİYEDE GAZETECİ PERSONELE MOBİNG UYGULAMIŞTI

Muammer Keskin’in, Şişli Belediyesi’nde Medya Müdürlüğü’nde çalışan iletişim fakültesi mezunu bir gazeteciyi temizlik işleri müdürlüğüne sürmüştü. Keskin, gazeteciyi sürgün etmekle kalmayıp kendi sokağını süpürmesi için baskı yaparak mobing uygulamıştı. Sonrasında da bu gazeteciyi işten atarak işsiz bırakmıştı. 

KESKİN, KENDİ YAPTIĞI AÇIKLAMASIYLA

KENDİSİNE YOK ARTIK DEDİRTTİ

Keskin, yayınladığı 10 Aralık Çalışan Gazeteciler Günü kutlama mesajında çok ironi yaratacak açıklamalar yaptı. Keskin, kendi personeline yaptıklarını, kendi yayınladığı kutlama mesajında tepkiyle karşılaması yok artık dedirtti.  

İŞTE, MUAMMER KESKİN’İN AÇIKLAMASI:

Zor koşullar altında çalışan, her türlü baskıya maruz kalan, haklarında davalar açılan ve işsizlik gibi çok ciddi sorunlarla karşı karşıya kalan basın emekçilerinin #10OcakÇalışanGazetecilerGünü’nü kutluyorum.

sisli-belediye-baskani-muammer-keskin-kendi-aciklamasiyla-kendisini-kinadi1.jpg

KESKİN’İN KONUŞTUKLARI İLE YAPTIKLARI

BİR BİRİNE ZIT VE İRONİLERLE DOLU

Muammer Keskin’in, yaptığı açıklamada yayınladığı fotoğrafta dikkat çekici detaylar söz konusuydu. Keskin’in yayınladığı fotoğrafta, o dönemde çalışan personelinin hiçbiri bugün yanında değildi. O günden bu güne gelebilen tek ismin ise Fulya Mahalle Muhtarı Bülent Özen’di. O da seçilmiş biriydi.

Bu resim ve yaptığı açıklamayla Keskin’in konuştuğu ile yaptığının bir birine zıt ve ironilerle dolu olduğunun da adeta ispatı olmuş oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler