Muammer Keskin, sanatçılara verdiği destek sözünü de tutmadı!

Muammer Keskin, sanatçılara verdiği destek sözünü de tutmadı!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in, pandemi süresince iş yapamayan sanatçılara verdiği destek sözünü de tutmadığı ortaya çıktı.

ŞİMŞEK, SANATÇILARA DESTEK OLALIM DEMİŞTİ

Şişli Belediyesi Meclis Üyesi Emin Vahap Şimşek’in, Mart Ayı’ndaki telekonferans yöntemi ile yaptığı meclis üyeleri toplantısında, Şişli Belediyesi olarak pandemi süresince sanatçılara destek verilmesini önermişti.

Emin Vahap Şimşek; ‘Pandemi süresince sanatçılarımız iş yapamamaktalar. Şişli Belediyesi de önemli bütçeler harcayarak birçok kültür sanat etkinlikleri düzenlemekte. Şişli Belediyesi olarak, pandemi süresince iş yapamayan sanatçılarımıza destek olmamız gerekmektedir’ demişti.

Şimşek, Şişli Belediyesi olarak hem sanatçılarımıza destek vermiş olacağız hem de kültür sanat etkinliklerimizi destek verdiğimiz sanatçılarımızla birlikte yapmış olacağız demişti.

ŞİMŞEK’İN ÖNERİSİ KESKİN TARAFINDAN KABUL EDİLMİŞTİ

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, meclis üyeleri ile yapılan telekonferans toplantısında, Şişli Belediyesi Meclis Üyesi Emin Vahap Şimşek’in bu önerisini kabul etmişti.

Sanatçı olan aynı zamanda da Şişli Belediyesi Meclis Üyesi Levent Üzümcü, Emin Vahap Şimşek’in bu önerisine teşekkür ederek çok faydalı bir çalışma olacağını ifade etmişti.

KESKİN, SANATÇILARA DESTEK VERECEĞİNİ AÇIKLAMIŞTI

Keskin, Emin Vahap Şimşek’in önerisini her platformda dile getirdiği gibi birçok televizyon programında da, Şişli Belediyesi’nin sanatçılara destek olacağının sözünü vermişti.   

KESKİN, HALK TV CANLI YAYININDA DA AÇIKLAMIŞTI

Levent Üzümcü, Mayıs Ayı'nda Halk Tv’de katıldığı, Serhan Asker ile Görkemli Hatıralar programının canlı yayınında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in en kısa zamanda sanatçılara destek vereceği sözünü açıklamıştı.

Keskin de canlı yayında sevgili yol arkadaşım dediği Levent Üzümcü ile birlikte çok yakında zamanda sanatçılara destek verileceğinin sözünü vermişti.

Keskin'in açıklamasının üzerinden aylar geçmesine rağmen verdiği sözü hala tutmadığı ortaya çıktı.

Şişli Belediyesi, pandemi sürecine rağmen Şişli’de her mahallede sokak konserleri vermişti.

ORGANİZSAYONLARI KESKİN’İN BAŞ DANIŞMANI YAPIYOR

Şişli Belediyesi, pandeminin en yoğun dönemlerinde dahi kültür sanat etkinliklerine ara vermemişti.

Buna rağmen, Keskin’in verdiği sözü tutmamasının arka planında, Şişli Belediyesi’nin kültür sanat etkinliklerini başdanışmanı ve ekibinin organize etmelerinin yattığı iddia ediliyor.

İŞTE, KESKİN'İN HALK TV'DEKİ VERDİĞİ SÖZ

 

Muammer Keskin, sanatçılara verdiği destek sözünü de tutmadı!

Muammer Keskin, sanatçılara verdiği destek sözünü de tutmadı!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, pandemi süresince iş yapamayan sanatçılara verdiği destek sözünü de tutmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.