Muammer Keskin, Şişli Belediye personeliyle bayramlaşmadı!

Muammer Keskin, Şişli Belediye personeliyle bayramlaşmadı!

Şişli'de bir ilk yaşanarak, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, Şişli Belediye personeli ile bayramlaşmadı.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NDE İLK DEFA GELENEK BOZULDU

Şişli Belediyesi kuruldu kurulalı, her bayramda her belediye başkanı bayram arifesinde belediye personeliyle bayramlaşması bir adet ve gelenekti.

Şişli Belediyesi tarihinde bir ilk olarak, Muammer Keskin’in Şişli Belediye personeli ile bayramlaşmaması ise dikkat çekti.

MUAMMER KESKİN ARİFE GÜNÜ ŞİŞLİ BELEDİYESİ’NDEYDİ

Üstelikte Keskin, bayram arifesi olan 30 Temmuz 2020 Perşembe günü Şişli Belediyesi’nde olmasına rağmen personelle bayramlaşmaması dikkatlerden kaçmadı.  

Keskin, 30 Temmuz 2020 Perşembe günü sosyal medya hesabından Şişli Halkı'na hitaben bir bayram mesajı yayınladı.

KESKİN; “BAYRAMLAR UMUTTUR” DEMİŞTİ

Sevgili Komşularım, Bayramlar umuttur, güzel günlerin habercisidir. Bu bayramda da sosyal mesafemize ve sağlığımıza dikkat etmeyi unutmayalım. Sağlıklı günlerde doya doya kucaklaşmak ümidiyle, hepinizin Kurban Bayramı'nı kutlar, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim.

KESKİN, İKİNCİ MESAJINDA “HUZUR VE MUTLULUK” DİLEMİŞTİ

Keskin, Şişli halkına hitaben ikinci bir mesaj daha yayınlayarak; “Sevgili Komşularım, Şişlimizin caddeleri çiçek açtı! Kurban Bayramı öncesi ana caddelere diktiğimiz çiçeklerle ilçemizi renklendirdik. Bu bayram hepimizin gönüllerinde çiçekler açsın, huzur ve mutluluk dolsun” demişti.

KESKİN, AYNI GÜN ROMAN KATLİYAMINI KINAMIŞTI

Keskin’in, İkinci Dünya Savaşı esnasında 500 binden fazla Roman Naziler tarafından katledildiğini, insanlık tarihinin kara lekelerinden biri olan bu soykırımı gerçekleştirenleri lanetlemişti.

Keskin’in, Şişli halkının bayramını kutlayıp Şişli Belediye personelinin bayramını kutlamamasının nedenleri merak konusu oldu.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.