Muammer Keskin, CHP'li 10 belediye başkanının katıldığı Halk Tv’deki canlı yayını terk etti!

Muammer Keskin, CHP'li 10 belediye başkanının katıldığı Halk Tv’deki canlı yayını terk etti!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin; Halk Tv’de depremin konuşulduğu ve 10 CHP’li belediye başkanının katıldığı programda, Teşvikiye Sakinleri’nin deprem alanlarına inşaat ruhsatı vermesine gelen tepkilere dayanamayarak programı terk etti.

Muammer Keskin’in canlı yayını terk ettiği, reklam arasından sonra, Halk Tv’nin moderatörü Şirin Payzın’ın; ‘Muammer Keskin’in ertesi gün çok önemli bir programı olduğu için ayrılmak zorunda kaldı’ demesinden anlaşıldı.

DEPREM TOPLANMA ALANINA VERİLEN İNŞAAT İZNİ SORULDU

Teşvikiye Sakinleri, İstanbul’da yaşanacak olası depremin konuşulduğu Halk TV'nin canlı yayınında, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in, Nişantaşı’ndaki deprem toplanma ve yeşil alan olarak belirlenen yere inşaat ruhsatı vermesine yoğun tepki gösterdiler.  

Halk Tv’nin moderatörü Şirin Payzın, canlı yayında Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’e Teşvikiye Sakinleri’nin bu tepkilerini sorunca, Muammer Keskin zor durumda kaldı.

KESKİN, REKLAM ARASINDAN SONRA YAYINI TERK ETTİ

Halk Tv’de, İstanbul’daki 10 CHP Belediye Başkanı’nın katıldığı ve konusu İstanbul'da yaşanacak muhtemel deprem olan canlı yayında, verilen reklam arasından sonra Muammer Keskin’in programı terk ettiği görüldü.

Şirin Payzın; ‘Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in ertesi gün çok önemli bir programının olması nedeniyle ayrılmak zorunda kaldı’ diyerek durumu yatıştırmaya çalıştı.

KESKİN, DEPREM TOPLANMA ALANINA İNŞAAT RUHSATI VERDİ 

Muammer Keskin, Teşvikiye’de deprem toplanma ve yeşil alan olarak belirlenen yere inşaat ruhsatı vermesine, CHP’ye en çok oy veren Teşvikiye Halkı sessiz kalmamıştı. Teşvikiye Sakinleri ismi ile bir platform kurarak deprem toplanma ve yeşil alanlarına sahip çıkmak için örgütlenmişlerdi.

MUAMMER KESKİN, TEŞVİKİYE SAKİNLERİ’Nİ DİNLEMEMİŞTİ

Muammer Keskin, Teşvikiye Sakinleri’nin eleştirilerine kulak asmayınca, sokaklarda protestolar yaşanmaya başlamıştı. Yaşanan onca olaya rağmen Muammer Keskin, deprem toplanma ve yeşil alana verdiği ruhsatı iptal etmeyince olaylar büyümüştü.

Teşvikiye Sakinleri, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’den gerekli desteği de bulamayınca, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na gitmişlerdi.

TEŞVİKİYE SAKİNLERİ İLE İMAMOĞLU’NUN ARASI AÇILDI

Muammer Keskin, Teşvikiye Sakinleri’nin düne kadar görüştükleri İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile olan irtibatlarını da kesince, Teşvikiye Sakinleri’nin tepkileri daha da artırmaya başladı. Teşvikiye Sakinleri düne kadar irtibatta oldukları İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile artık görüşemez ve randevu dahi alamaz duruma gelmişlerdi.

TEŞVİKİYE SAKİNLERİ, İMAMOĞLU’NA DA TEPKİ GÖSTERDİLER

Teşvikiye Sakinleri, Ekrem İmamoğlu’nun koronavirüs tedavisi gördüğü, Nişantaşı’ndaki hastane çıkışında yaptığı basın açıklamasında, kesilen irtibatı ve verilmeyen randevuları dillendirmişlerdi. Teşvikiye Sakinleri’nin gösterdiği tepki, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu çok zor durumda bırakmıştı.

KESKİN'İN KONUŞTUĞU İLE YAPTIĞI FARKLI

Her platformda eleştirilere açık ve şeffaf olduğunu söyleyen Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin'in, Halk TV'nin moderatörü Şirin Payzın'ın, Teşvikiye Sakinleri'nden gelen eleştirileri ve şikayetleri sorması üzerine canlı yayınını terk etmesiyle, konuştukları ile yaptıklarının birbirine ters olduğunu bir kez daha ortaya koymuş oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.