Muammer Keskin’in inkâr ettiklerini Eyüp Çakar tek tek ispatladı!

Muammer Keskin’in inkâr ettiklerini Eyüp Çakar tek tek ispatladı!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’in inkâr ettiklerini Ak Parti Meclis Üyesi Av. Eyüp Çakar Ekim Ayı meclis toplantısındaki yaptığı konuşmasında tek tek ispatladı.

Eyüp Çakar, mecliste konuşma yaparken Keskin, herhangi bir montaj yapılmadığını söyleyerek sık sık araya girerek inkâr etmesi dikkat çekti.

KESKİN, CANLI YAYINLANMADIĞI HALDE YAYINDAYIZ DEDİ

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, canlı yayınlanan Şişli Belediyesi meclis toplantılarındaki yayını kesmiş olmasına rağmen, Ak Parti Meclis Üyesi Eyüp Çakar’ın başkanım meclis canlı yayınlanıyor mu? sorusuna evet canlı yayındayız diyerek yalan söylemesi de dikkat çekti.

ÇAKAR, KESKİN’İN İNKAR ETTİKLERİNİ TEK TEK İSPATLADI

Eyüp Çakar, ‘Meclis toplantısının görüntülerinin montajlandığını tespit ettim’ derken, Muammer Keskin, Çakar’ın konuşmanın arasına girerek görüntülerin montajlanmadığını söyleyerek inkâr etti. Ama Eyüp Çakar konuşmasının sonunda görüntülerin montajlandığını tek tek ispatladı.

Eyüp Çakar, görüntülerin yayından kaldırıldığını söylediğinde, Muammer Keskin yine araya girerek görüntülerin yayından kaldırılmadığını söylemesi üzerine Eyüp Çakar, ‘başkanım ben yayından kaldırıldığına dair görüntü kayıtlarını aldım’ dedi.

KESKİN, KENDİ TUTUMUNU KENDİSİ DAHİ KABUL EDEMEDİ

Muammer Keskin’in meclisteki tartışma esnasında Ak Partili Meclis Üyesi Mehmet Öztürk ve Ak Partili meclis üyelerine tutunduğu tavır ve kullandığı sözleri kendisi dahi kabul edemediği için canlı yayın görüntülerini ilk önce yayından kaldırtmıştı. Keskin, daha sonra da görüntülerdeki istemediği bölümleri kestirerek tekrar yayına verdirtmişti.

İşte, Ak Parti Şişli Meclis Üyesi Eyüp Çakar’ın konuşması   

“MECLİS TOPLANTISININ YAYINDAN KALDIRILDIĞINI GÖRDÜM”

Şişli Belediye meclis toplantısında yaşanan tartışmadan sonra canlı olarak yayınlanmış olan meclis toplantısındaki görüntüleri tekrar izlemek istedim. Bir baktım ki, meclis toplantısının görüntülerine erişilemediği ve yayından kaldırıldığını gördüm.

Bende yayından kaldırıldığına dair görüntülerin kayıtlarını aldım. Ben de bu görüntülerin neden gizlendiği veya neden yayından kaldırıldığını merak ettim.

“CANLI GÖRÜNTÜLER VARKEN CD VERİLECEĞİ SÖYLENDİ”

Daha sonra, Şişli Belediyesi’ndeki arkadaşlar, ben sormadığım halde beni arayarak 7 tane CD hazırladıklarını söylediler. Buna ne gerek vardı ki, biz canlı yayınlanmış görüntülerden izlerdik. Bu durumda merakımızı daha da artırdı. Bizde merakla bekledik, neler olmuş neler gerçekleşmiş diye.

“KALDIRILAN GÖRÜNTÜLER AKŞAM GERİ YÜKLENDİ”

Akşam üzeri saat 18.00 gibi bir daha baktık ki, o kaldırılan görüntüler tekrar yayına girmiş. Sonra Şişli Belediyesi’nden bana Şişli Belediye Başkanı olarak sizin yaptığınız 15 dakikalık görüntü geldi. Canlı yayınlanan görüntülerin haricinde herhalde farklı bir çekim daha yapılıyor diye düşündüm.   

“GÖRÜNTÜLERİN MONTAJLANDIĞINI FARK ETTİM”

Dedim ki, her halde bu görüntüler bir terziye gitti, bir kesim falan yapıldı. Bu görüntüler montajlandı diye düşündüm. Sonra ben dikkatlice inceledim. Ve kesilip montajlandığını fark ettim. Sayın Başkan canlı yayınlanan bir görüntülerin olduğu gibi kalması gerekirken, 4 saat görüntülere ulaşamadıktan sonra tekrar yayınlanan görüntülerde birtakım oynamaların olduğunu gördüm.

İşte o görüntülerin; 23.32’nci dakika ile 23.36 dakika arası, 28.29’ncu dakika ile 28.33’ncü dakika arası, 43.40’ıncı dakika ile 43.45’inci dakika arası, 43.48’inci dakika ile 43.53’ncü dakikalar arasında atlama ve kesintiler yapıldığını tespit ettim.

“SÖYLEDİKLERİMİZİN ARKASINDA DURMALIYIZ,

BİZLER SÖYLEDİKLERİMİZİN ARKASINDAYIZ”

Dedim ki; terzi burayı kesti, biçti, ekledi sonra da ütüleyip tekrar yayına verdi. Bunlara gerek olmamalıydı. Herkes söylediklerinin ve konuştuklarının arkasında eğrisiyle doğrusuyla durmalı. Bizler söylediklerimizin arkasındayız.

“BAŞKAN OLARAK SİNİRİNİZ KONUŞMALARINIZA YANSIDI”

Mehmet Öztürk arkadaşlarımızın gençliğin verdiği bir heyecanla konuştuklarında biraz vurgu olabilir. Ama bunlara anlayışla yaklaşmamız gerek. Sizde bir belediye başkanı olarak biraz sinirlendiniz. Bu durum da sizin konuşmalarınıza da yansımış. Biz bu tür konuların bir daha tekerrür etmemesini dileriz.    

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.