Mücadele etmek istiyorum ama önemli olan sakatlanmamak

Mücadele etmek istiyorum ama önemli olan sakatlanmamak

Sakatlanmazsam 6-7 yıl daha mücadele edeceğim" dedi. Beşiktaş'ın deneyimli kalecisi Mert Günok, Antalya kampında beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.

 

Sakatlanmazsam 6-7 yıl daha mücadele edeceğim" dedi. Beşiktaş'ın deneyimli kalecisi Mert Günok, Antalya kampında beIN Sports'a açıklamalarda bulundu. Gurnock, "Uzun süreli bir sakatlığın ardından takıma katıldım. İlk kez bu kadar ciddi bir sakatlık geçirdim. Benim için  kolay değil. İlk hazırlık maçını kazandık ve galibiyet elde edildi. Kazanmayı alışkanlık haline getirmek istiyoruz. Dünya Kupası'ndan sonra benim için en zor maç şimdi başlıyor. En iyi şekilde hazırlanıyoruz. Dünya Kupası'nda kalecinin performansı ön plana çıkıyor" dedi. Milli takımın attığı gollerle ilgili olarak Günok, "Başakşehir'de de forma giydim. Orada  taraftar desteği yok. Beşiktaş'tan ilk teklif geldiğinde roofbet camiayı yönetebileceğimi ve yeniden milli takımın ayrılmaz bir parçası olabileceğimi düşünmeye başladım. Maalesef sakatlandım ama şimdi elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

"İngiltere ile ilgileniyorlar"

Mert, hedefleri için "Avrupa'da oynamak her zaman hedefim oldu. Hedef. Benim de ona yaklaştığım anlar oluyor. Pandemi öncesi Başakşehir'de oynarken  1-2 İngiliz kulübü benimle ilgilendi. Bu gizli bir toplantı. Bu konu sezon sonunda konuşulacak. 39-40'a kadar oynamak istiyorum ama sakatlanmamak da önemli. Sakatlanmazsam 6-7 yıl daha oynarım" dedi. Beşiktaş ekibi, Dünya Kupası tarihine geçen Fas milli takımının sol bekini gündeme aldı. Faslı kaptan Romanses transferde arabuluculuk yapacak Dünya Kupası tatilinde Beşiktaş hazırlıklarını sürdürdü. Siyah beyazlılar, devre arasında roofbet giriş kadrosunu güçlendirmeyi umut ederken, transfer araştırmalarına da ağırlık veriyor. Son günlerde açıklamalarda bulunan Beşiktaş Başkanı Ahmed Nurchebi, sol bek Masuku için de açıklamalarda bulundu. Ahmet Nur Çebi'nin dediği gibi Masuaku top çalmazsa Beşiktaş devre arasında bir sol bek çağıracak. Görünüşe göre Romain Saiss sol beki geri getirecek. Milli takımın kaptanı Fas ile bir destan yazdı. Sol bek Yahya Attiyah Allah'ın performansı beklentileri aştı. Portekiz ile oynanan son maçta Senyor Güneş'in hedef gösterdiği 27 yaşındaki sol bek çok beğeniliyor. Görünüşe göre Güneş, oyuncunun durumunu araştırmak istiyor. Rıdvan Yılmaz'ı takıma geri getirmek isteyen Şenol Güneş, Ragners'ta planlanan saate yetişemedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.