Mustafa Altuntaş’ dan başkan adaylığı açıklaması

Mustafa Altuntaş’ dan başkan adaylığı açıklaması

Bayrampaşa Kulüpler Birliği, 5 Aralık günü gerçekleşecek 4. olağan kongreyle 6. başkanını seçiyor. Tuna Spor Başkanı Mustafa Altuntaş, Bayrampaşa Kulüpler Birliği’ne Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

Bayrampaşa Kulüpler Birliği 5 Aralık günü gerçekleşecek 4. olağan kongreyle 6. başkanını seçiyor. Tuna Spor Başkanı Mustafa Altuntaş Bayrampaşa’da yer alan amatör kulüplerin başkan ve yöneticilerinin katıldığı bir program organize ederek Bayrampaşa Kulüpler Birliği’ne Başkan Adayı olduğunu açıkladı.

Bayrampaşa Kulüpler Birliği’nin yapacağı 4. olağan kongresinde başkanlığa aday olduğunu açıklayan Mustafa Altuntaş, yemek sonrası programda Kulüpler Briliği için yol haritasını açıklarken, kulüp temsilcileri de mevcut sorunları ve çözüm önerilerini masaya yatırdı. Mustafa Altuntaş’ın adaylığını açıkladığı yemek davetinin onur konuğu Türk futbolunun tecrübeli teknik direktörlerinden Güvenç Kurtar oldu.

“AMATÖRDEKİ SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN ADAYIM”

Sorunların bilincinde olduklarını, kulüpler birliğinin bu kapsamda kurumsal bir yapı haline getirilerek gerçek gücüne kavuşacağını belirten Altuntaş: “Amatörde yaşadığımız sorunları çözmek için Bayrampaşa Kulüpler Birliği’nin 4. olağan kongresinde aday oldum. Bayrampaşa kulüplerinin desteğini aldığımız ve görev verildiği takdirde, birlik ve beraberlik içinde çalışarak sorunları çözeceğimize inanıyorum. Öncelikli olarak birbirimize saygılı olacağız. Sorunları çözeceksek bütün toplantılarımızda kulüp temsilcileri bulunmasını rica ediyorum. Bayrampaşa Belediyesi’nden destek sözü aldık.  Bayrampaşa’nın Arda Turan, Necip Uysal, Hidayet Türkoğlu, Semih Erden gibi değerleri ve daha birçok milli sporcusu var ve biz bunların kıymetini bilelim. Buradaki amatör kulüplerimiz, ilçemizin ismini temsil ettiği için Bayrampaşaspor’a da tam destek vermeliyiz. Bayrampaşa Kulüpler Birliği’nin 4. olağan kongresinin ilçemizdeki tüm kulüplerimize ve spor camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

KULÜPLER BİRBİRİNE KENETLENDİ

Kulüpler bazında ise programa Yıldırım Bosnaspor’dan Hüseyin Günay, Kartaltepespor’dan Mehmet Özdemir, İstanbul Bafraspor’dan Mustafa Ünal, Mustafa Hacıoğlu, Ayhan Dursun, Muratpaşaspor’dan Yasin Koç, Ahmet Koç, Cevatpaşaspor’dan Mümtaz Aygün, Altınaslarspor’dan Hasan Erol, Hüseyin Ağaoğlu, Bayrampaşa Teknikspor’dan Ülkü Gürkan, Şükrü Tarakçılar, Bayrampaşa Doğanspor’dan Mehmet Pehlivan, Çankırı Marufspor’dan Berat Atlas, Teraziderespor’dan Orhan Yıldırım, İstanbul Giresunspor’dan Nevzat Kaplan, Erdinç Bora, Altıntepsispor’dan Rahmi Özgen ve Engin Biterge katıldılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.