Neftçi Bakü 1-3 Galatasaray

Neftçi Bakü 1-3 Galatasaray

UEFA Avrupa Ligi'nde Galatasaray, Diagne'nin iki gol attığı maçta Neftçi Bakü'yü 3-1 yenerek turu geçen taraf oldu. Aslan bir üst turda Hırvatistan ekibi Hajduk Split ile eşleşti.

UEFA Avrupa Ligi 2. Eleme Turu’nda temsilcimiz Galatasaray, Neftçi Bakü’ye konuk oldu. Galatasaray, baştan sona üstün ve kontrolünde götürdüğü maçı 3-1’lik skorla kazanmayı başardı ve adını bir üst tura yazdırdı.

Mbaye Diagne attığı 2 golle yıldızlaşırken UEFA Avrupa Ligi maceramızda yola ilk çıkan ekibimiz olan Galatasaray, 3. Eleme Turu’nda Hırvatistan ekibi Hajduk Split ile eşleşti.

Kuzey Makedonya ekibi Renova’yı deplasmanda 1-0 mağlup eden Hajduk Split, Galatasaray’ın rakibi oldu. Maç Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak. Bu galibiyetle Galatasaray, Avrupa’da 20 maç sonra deplasmanda kazandı ve 13 maç sonra Avrupa’da galibiyet elde etti.

Bakü Olimpiyat Stadı’nda oynanan maçta 19’da Mbaye Diagne, 48’de Christian Luyindama ve 63’te yine Mbaye Diagne’nin golleriyle Galatasaray galibiyete ulaştı. Kardeş ülke Azerbaycan’ın temsilcisi Neftçi’nin tek golü ise Mamadou Mbodj’den geldi.

Terim’den dört değişiklik!

Teknik Direktör Fatih Terim, Süper Lig’in ilk haftasında oynanan Gaziantep FK maçındaki 11’de değişiklik yaptı. Omar Elabdellaoui, Arda Turan, Sofiane Feghouli ve Radamel Falcao’nun yerine Linnes, Ömer Bayram, Babel ve Diagne’ye görev verdi. Linnes sahaya kaptan olarak çıktı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.