Öğrenmenin yaşı yok

Öğrenmenin yaşı yok

Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’nde 68 yaşında bilgisayar kursuna katılan Gülseren Malkoç, “öğrenmenin yaşı yoktur” sözünün ne kadar doğru olduğunu herkese gösterdi.

Bağcılar Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi, kurs ve etkinliklere katılmaya gelen yüzlerce kadından biri de 68 yaşındaki Gülseren Malkoç. İlerleyen yaşına rağmen yaşama azmini, enerjisini ve gülümsemesini kaybetmeyen Malkoç, pek çok kişi için “öğrenmenin yaşı yoktur” sözünün de canlı örneği oldu.

LAPTOP ALDI BİLGİSAYAR KURSUNA KATILDI

Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi’nin açılmasının ardından buradaki kurslara katılan Gülseren Malkoç, merkezde açılan diksiyon, görgü kuralları ve bilgisayar kursuna devam ediyor. Bilgisayar kursuna başlamasının ardından kendine aldığı laptop ile kurslara katılan Malkoç, bilgisayarın işlerini kolaylaştırdığını söylüyor. Bilgisayarda anılarını yazdığını ifade eden Malkoç, “Geçenlerde Zeki Müren’in çok sevdiğim bir şarkısı aklıma geldi, dinlemek için radyo başında 3 gün bekledim ama dinleyemedim. Şimdi bilgisayarıma sevdiğim tüm şarkıları yüklettim artık istediğim zaman dinleyebiliyorum” dedi. Eşinin 79 yaşında olduğunu söyleyen Gülseren Malkoç, “ilk zamanlar bana ‘Bilgisayar da neymiş’ diye bana kızmıştı ama şimdi ona da öğretiyorum hatta zaman zaman sıra kavgası bile yapıyoruz” diyor

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.