Okullar ne zaman açılacak?

Okullar ne zaman açılacak?

Bakan Selçuk, "Okullarımızı açmalıyız, inşallah 6 Eylül'de açacağız. Hep birlikte bunun için ne gerekiyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı.

Okulların açılacağı tarih yaklaştıkça velilerin araştırmaları sıklaşıyor. Geçtiğimiz döneminin büyük bölümünü evinde geçiren öğrenciler 2021-2022 eğitim döneminde okullarına dönecekler.

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Okulları açacaklarını belirten Bakan Selçuk, “Artık bu ülke çocuklarını daha fazla eve kapatmamalı, öğretmenlerini daha fazla yormamalı. Velilerimizi daha çok yormamalıyız. Okullarımızı açmalıyız, inşallah 6 Eylül’de açacağız. Hep birlikte bunun için ne gerekiyorsa yapacağız” ifadelerini kullandı.

Okulları hazırladıklarını aktaran Selçuk, “8 kat arttı bizim hijyen bütçemiz bu dönemde. Aman bir sıkıntı olmasın diye çok dikkatliyiz. Fakat toplumun, herkesin desteğine ihtiyacımız var” dedi.

SELÇUK’TAN VATANDAŞLARA ÇAĞRI

Kurban Bayramı döneminde tüm vatandaşlara tedbirlere uyma çağrısı yapan Selçuk, “Bayram döneminde dikkatli olalım, vaka sayısının yükselmemesi için ne gerekiyorsa yapalım. Bunu çocuklarımızın, bu ülkenin geleceği için, bu ülkenin çocuklarının ruh sağlığı için yapalım. Buna ihtiyacımız var” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.