Osmanlı Takı By Celali ruhunuza ve damağınıza hitap ediyor

Osmanlı Takı By Celali ruhunuza ve damağınıza hitap ediyor

Takı tasarımları ile 1988 yılından günümüze isim yapan Osmanlı Takı By Celali, Halide Edip Adıvar Mahallesi’nde açtığı yeni yerinde müşterilerinin damak tadına da hitap etmeye başladı.

Yaptığı tasarımlarının ünü Türkiye’de ve dünyanın birçok ülkesinde duyulan Osmanlı Takı’nın sahibi Celali Orakçı, takı tasarımında olduğu gibi, yeni sektörü restorancılıkta da büyük titizlik gösterdiklerini belirtti.

1988 yılından günümüze otantik takılar tasarlayarak imal ettiklerini belirten Osmanlı Takı By Celali’nin sahibi Celali Orakçı, “Tasarım olarak ruha hitap ettiğimiz için müşterilerimizin ne beklediğini, nasıl sunum yapıldığını çok iyi biliyoruz. Bundan aldığımız feyz ile restoran sektörüne girdik” dedi.

 

ZIRH KEBABINDA İDDİALIYIZ


Adana yöresinin kebap çeşitlerinden oluşan menüsünde iddialı olduklarını ifade eden Orakkı, “Takı tasarımında gösterdiğimiz titizlikle, ustalıkla ve sabırla etlerimizi işliyoruz ve müşterilerimize Adana’ya gitmeden gerçek Adana kebabını yiyebilecekleri güzel bir mekan oluşturduk. Kebap için doğru eti kullanmazsanız o lezzeti yakalayamazsınız. Türkiye’nin birçok yöresinden gelen etleri teker teker denedik. Eti Gaziantep’ten, baharatları ve ustaları Adana’dan getirdik. Özel zırh kebabımız, müşterilerimizin en çok tercih ettiği menünün başında geliyor” şeklinde konuştu.

Osmanlı Takı By Celali’nin yeni yerinde, müşteriler bir yandan alışveriş yapma imkanı bulurken, diğer yandan da farklı konsepte sahip restoran bölümünde aileleri ile yemek yiyebiliyorlar.

 

Osmanlı Kebap by Celali

TEL: 0212 320 01 01

Halide Edip Adıvar Mah.

Alaattin Elmas Sok. No:4/1

Şişli/İstanbul

www.zirhkebabi.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.