Oya Akman: ‘Simitçi bağırıyorsa, son çaresi haykırmak olduğu içindir’

Oya Akman: ‘Simitçi bağırıyorsa, son çaresi haykırmak olduğu içindir’

CHP Şişli İlçe Başkanı Oya Akman; ‘Daimi müşterisi olan simitçi, simitlerini satamaz olup bağıra bağıra müşteri aramaya başladıysa, açlıktan önceki son çaresi olduğu içindir’ dedi.

SİMİTÇİ KAVGASI GÜN GEÇTİKÇE BÜYÜYOR

Şişli’de, 6 yıldır seyyar simitçilik yapan Kurtuluş mahallesi semtinin sevdiği Mehmet Ayışığı’nın tezgahı Şişli Belediyesi’nce alınarak 180 lira da para cezası kesilmişti.

Kurtuluş mahallesi sakinleri de sosyal medya üzerinden örgütlenerek, Şişli Belediyesi’ni protesto edip, seyyar simitçi ile birlikte sokaklarda simit satmışlardı. Bu durumda tüm ulusal medya tarafından haberleştirilmişti. Seyyar simitçi olayı gün geçtikçe de büyümeye devam ediyor.

CHP ŞİŞLİ İLÇE BAŞKANI OYA AKMAN’DAN AÇIKLAMA  

Şişli’de, Şişli Belediyesi ile Kurtuluş mahallesi sakinleri arasında yaşanan simitçi krizine CHP Şişli İlçe Başkanı Oya Akman sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

İŞTE OYA AKMAN’IN KARİKATÜRLÜ SİMİTÇİ PAYLAŞIMI:  

Olan bitenden anlaşılan şu ki, ticaret yapan herkes ama herkes simitçisinden fabrikatörüne, kemerin son deliğinde.

Mahallede daimi müşterisi olan bir simitçi, simitlerini artık satamaz olup bağıra bağıra müşteri aramaya başladıysa, açlıktan önceki son çaresi haykırmak olduğu içindir.

Ülkedeki bir fabrikatör doların fırlayışından dolayı ihracat yapamaz ve üretimi durdurursa iflastan önceki son çaresi işçi çıkartmak olduğu içindir.

Yangın yerine döndü memleketim.

Pandemiye bağlı hasta sayısında patlama var. Bu sayı bunca çoğaldıysa, vatandaş ekmek parası kazanmak için sokaklarda olduğu içindir.

chp-sisli-oya-akman-simitci-bagiriyorsa-son-caresi-haykirmak-oldugu-icin1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.