Oya Akman: ‘Şişli’ye engelli çocuklarımıza özel bir anaokuluna kavuşturmalıyız’

Oya Akman: ‘Şişli’ye engelli çocuklarımıza özel bir anaokuluna kavuşturmalıyız’

CHP Şişli İlçe Başkanı Oya Akman ve ekibi, Şişli Rehberlik ve Araştırma Merkezi’ni ziyaretinde; ‘Şişli’ye engelli çocuklarımıza özel bir anaokulu kavuşturmalıyız’ diyerek duyarlı bir açıklama yaptı.

OYA AKMAN VE EKİBİNDEN DUYARLI BİR ZİYARET

Oya Akman, CHP Şişli İlçe Eğitim Sekreteri Sakine Ercan, Engelli Politikaları Komisyonu Başkanı Gökay Tolubaş, Sivil Toplum Kuruluşları İlişkileri Komisyonu Başkanı Yadigar Karabulut ile birlikte Şişli Rehberlik ve Araştırma Merkezi'ni (RAM) ziyaret etti.

CHP Şişli İlçe Başkanı Oya Akman; ‘Sadece bir anaokulun içinde 4 kontenjanlık bir sınıf olması ve onlarca çocuğun sırada beklemesi bu çağın, bu yüzyılın gerçeği olmamalı’ diyerek bir açıklama yaptı.

“36-78 YAŞ ARASI BİR ANAOKULUN OLMAMASI İLE YÜZLEŞTİK”

Yaptığımız görüşmede Şişli'de yaşları 36 ay ile 78 ay arasındaki engelli çocukların eğitim alabilecekleri bir anaokulu olmadığı gerçeği ile yüzleştik. Sadece bir anaokulunun içinde 4 kontenjanlık bir sınıf olması ve onlarca çocuğun sırada beklemesi bu çağın, bu yüzyılın gerçeği olmamalı.

Gerek Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde, gerek belediyelerin ve gerekse kurumsal/bireysel katkıların yapılacağı bir ortak çalışma ile Şişli'yi engelli çocuklarımıza özel bir anaokuluna kavuşturmalıyız.

chp-sisli-ilce-baskani-oya-akman-sisli-ye-engelli-cocuklarimize-ozel-anaokulu1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.