Oyun sonu yayınlarında en güvenilir oyuncu olarak Mert'i seçtik

Oyun sonu yayınlarında en güvenilir oyuncu olarak Mert'i seçtik

 En iyi oyuncu kaleci Mert'tir. Ha, ayrıca bir oyun gösterir Son söz; Bence N'Koudou hala tek tehdit ve büyük komplo kusurlarına rağmen Şenol Hoca'nın sorunlarını çözmeli.

 En iyi oyuncu kaleci Mert'tir. Ha, ayrıca bir oyun gösterir Son söz; Bence N'Koudou hala tek tehdit ve büyük komplo kusurlarına rağmen Şenol Hoca'nın sorunlarını çözmeli. Sağda Cenk, ortada  Weghorst, solda N'Koudou.

Akşam yazarı Alen Markaryan'ın yazdığı maç makalesi

Weghorst'un Kasımpaşa'nın son  maçında  gol  sevinci, dram için özür dilerim! Sporla ilgilenmeyen herkesin gündeminde. İlk kez tribünlerde tek başına koştu, arkadaşlarından hiçbiri onu görmeye gelmedi... ama herkes benim akrabalarımı öldürdü. Tabii uyarıldı, gol atarsam yapma. gelme Taraftarı gönül rahatlığıyla selamlayabilirim.

Gol sevinci sırasında yüzünde asılı duran hırs, kararlılık ve kararlılığın zaferi yerini şehvetli ve narin bir aşk çiçeğine bıraktı.Oysa herkes öldürür sevdiklerini royalbet Hayata normal gözle bakan herkesin rahatlıkla görebileceği bir vedadır bu. Son turuna bile imza atıyor. Sahanın ortasında durup tribünlere bakarken, "Kalbimde bu veda yok, Hayranları seviyorum, şimdi ne yapacağız"

Feyyaz'ın gidişini gördü, Pascal'ın elimizden kayıp gittiğini gördü diyen o gözlere yaşlarını tutma... Bu takıma pek katkıları olmadı tabi ama kabul et, seviyoruz kardeşim.

Maç kazandıran kaleci Okan, Sergen ve adam kırıcılar. Tabii kaleci Mert Günok'un maçtaki kurtarışları Weghorst gündemdeyken hak ettiği kadar iyi olmadı. ve çocuk maçı resmen kazandı...

Zamanla kalecinin maçı kazanma hevesini iliklerimize kadar hissettik. Aman Tanrım! Diyoruz ki... odaklanması, duruşu, havada duruşu ve refleksleri harika. eski günlerine dönme belirtileri gösteriyor.

burada olmak çok iyi ve önemliydi ve profesyonellik gösterdi İyi bir örnek Geçen yıl Giresson'da başına gelen herhangi bir şeyi veya herhangi royalbet giriş birini düşünmek yerine... Beşiktaş camiası olarak buradan daha da yükselmesini bekleyeceğiz. Daha iyisine, daha iyisine Mert kardeşim. Okan, Sergen ve erkek değirmenler OKAN Buruk, Beşiktaş'ta yaklaşık 10 hafta oynamasaydı ihraç edilecekti o yüzden yetmedi. Yeni teknoloji için zaman çerçevesi ülkemizde 7 hafta civarında sanırım! garip değil mi Aynısını bizim şampiyon olduğumuz yıl Sergen Yalçın'a da yaptılar... Sergen Başakşehir ve F.Bahçe'yi yenemezse ihraç edildi... Kazandı, yenemediler, biz şampiyon olduk..

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.