Oyuncu, 1'i ligde, 1'i de  kupada  olmak üzere 2 gol kaydetti

Oyuncu, 1'i ligde, 1'i de  kupada  olmak üzere 2 gol kaydetti

3 maçta  yedek kulübesinde kalmasına rağmen hiç oynamadı.

3 maçta  yedek kulübesinde kalmasına rağmen hiç oynamadı. Kıdemli isim, Tottenham kariyeri boyunca büyük bir atılım yaparak tüm dünyanın dikkatini çekti. 2018, özellikle Dele Alli için unutulmazdı. Piyasa değeri  100 milyon Euro olan futbolcu, genç yaşta  İngiltere milli formasını 37 kez giydi. Ancak 9 Haziran 2019'dan beri kendi milli takım formasını almak için sabırsızlanıyor. Dele Alli'nin dördüncü kariyeri. Futbol kariyerine Tottenham Hotspur ve Everton'da forma giyen MK Dons'la başlayan  26 yaşındaki Beşiktaş, ilk gollerini İstanbul'da Ada deplasmanında kaydetti.

Spor Toto Superliga ekiplerinden Beşiktaş'ta forma giyen Wout Weghorst, Premier Lig ekiplerinden Manchester United ile anıldı. Yorumcumuz Uğur Meleke bu gelişmeyi beIN MANŞET programında değerlendirdi. Melek, "Beşiktaş taraftarının siyah beyaz forma giyen oyunculara doğal bir sevgisi ve saygısı var. Oyuncular buna tepki gösterirse kazansana oyuncuların verimliliği 10 kat artar. Mario Gomez  özel bir durum. Beşiktaş haklı çıktı. Mevcut örnek Weghorst'tur. Beşiktaş'ın büyüsü bu ve Manchester United taraftarları onun için savaştı. Urmelek, "Bu Weghorst için iyi ama Beşiktaş için üzücü bir haber. Beşiktaş rehabilitasyona dönmemeli. Weghorst'un Beşiktaş'a belli bir telif ücreti ödemesi halinde Beşiktaş'la olan kontratını da bozabileceği iddia edildi ve bu yazılar kasten silindi. Weghorst'a bir rakam versek 100 milyon euro isteriz. "Para kazanmaya öncelik vermiyoruz. Yerine birini bulamazsak Weghorst'u bırakmayacağız" dedi.

İspanya'dan Vincent Abubakar'ın Al-Nassr'dan (Vincent Aboubakar) ayrılması için bir talep daha geldi.

Portivo Stadyumu'ndaki kaynaklara göre Sevilla, yıldız oyuncuyla çok ilgileniyor.  İspanyol ekibinin oyuncuyu  istediği ancak transferin gerçekleşmediği kazansana giriş bildirildi. Bazıları Sevilla teknik direktörü Jorge Sampaoli'nin Abu Bacar gibi bir forvete ihtiyacı olduğunu söylüyor.

Beşiktaş'taki Wout Weghorst Zirvesi Ümraniye Nevzat Demir'in tesislerinde gerçekleştirildi.

Hollandalı Yılın Futbolcusu, Manchester United'ın Burnley'e yaptığı teklifle Türkiye'deki kariyerini bir köşeye sıkıştırırken, Beşiktaş'tan yanıt beklemeye başladı. Yıldız futbolcunun karşılaşma sırasında Beşiktaşlı yetkililerden güvence istediği ve Manchester United gibi bir kulüpte oynamayı hayal ettiğini söylediği bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.