Özcan Yerdak: Liderliğimizi koruyacağız!

Özcan Yerdak: Liderliğimizi koruyacağız!

1.Amatör Lig 7.Grup da olan A.Parseller Spor dün Sütlüce spor ile oynadığı maçta 2-3 mağlup oldu. Özcan Yerdak, maç sonrası değerlendirmede bulundu.


 1.Amatör Lig 7.Grup da olan A.Parseller Spor dün Sütlüce spor ile oynadığı maçta 2-3 mağlup oldu. Grupta lider olan Parseller Spor kulübü yönetimi maç sonrasında yaptığımız röportajda futbol anlayışı ve maç sonu değerlendirmeleri üzerine paylaşımlarda bulundu.





Özcan Yerdak

Alibeyköy Parsellerspor Kulüp Başkanı

Özcan Yerdak 47 yaşında olduğunu, futbolla çocukluğundan beri ilgilendiğini ve her zaman kendi çabalarıyla bir yerlere geldiğini belirtti.

‘'Futbolu bizler severek sayarak, kimseyi incitmeden kırmadan bu seviyelere getirdik.  Çocuklarımıza, gençlerimize kulüp mantığı ile yaklaşarak değil ağabey kardeş gibi davranarak hep birlikte bir aile olarak büyüdük ve geliştik. Gençleri spora yönlendirmek topluma faydalı gençler yetiştirmek de demektir. Kişi iyi olursa  takımlar iyi olur, takım iyi olursa başarılı olur, altyapı sağlam olursa daha sağlıklı bir futbol anlayışı olur’'dedi.

Dün kendi sahalarında oynadıkları Sütlüce maçı ile ilgili olarak ‘Takımımız ilk yarıda tutuk bir performans sergiledi, bunun da maçın stresi ve heyecanından kaynaklandığını düşünüyorum. İyi mücadele ettik. Çekişmeli geçti. 3-2 mağlup olmamızı da ben yaptığımız tutuk hataların sonucu olarak değerlendiriyorum’ dedi.

Sütlüce ile puan farkımız 5’den 2’ye düşen Parsellerin, bu maçı da almış olsalardı sezon sonuna doğru gidişatımızda daha kesin sonuçlar elde etmiş olacağını belirten Özcan Yerdak, ‘Umarım liderliğimizi istikrarlılığımızı koruyarak devam edeceğiz.’’ diyerek sözlerini bitirdi.

 

Recai Demir

Alibeyköy Parseller Spor Kulübü Başkan Yardımcısı

A.Parsellersporun yönetim kurulunda başkan yardımcısı olan Recai Demir amaçlarının gençlerin önünü açmak olduğunu belirterek ‘Güzel işler yapmaya çalışıyoruz'’ dedi.

HAFTADA 3 GÜN ANTRENMAN YAPIYORUZ.

Çocukluğundan beri A.Parseller takımında top oynadığını belirten Recai Demir, yeşil-beyaz takımlarının çalışmalarını ve başarılarının sırlarını bizimle paylaştı.

İdmanları ellerinden geldiğince seyrettiklerini, gayet güzel bir ortamda geçtiğini belirtiyor. Antrenmanlarla ilgili olarak ise yoğun bir antrenman olmasının başarılarını etkilemede önemli bir faktör olduğunu da vurguluyor. ‘İdmanlarımızı gelir hocamız yaptırır. Antrenmanlarımız haftanın 3 günü oluyor en az’ diye belirtiyor Demir.

‘'İdmanlarımızın yoğun olması ve sürekliliğin de olması başarılarımızı etkilemede önemli bir faktör. Sonuçta her şeyin başı çalışmak.’ diye devam eden Demir ‘Takımımız özellikle hocalarımızla tam bir uyum içerisinde. Hocalarımızın da zaten 2’nci Sezonu. Hocalarımız takımı tanıdı, takım hocalarını tanıdı. Yönetim kendi içerisinde birbirine kenetlendiği zaman başarı da artıyor. Başarı böyle kendiliğinden geliyor’' dedi.

Haber: Meltem Özgen

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.