Öztürk, Keskin’i eleştirince ‘Sen benden benzin istasyonunu istemiştin’ dedi

Öztürk, Keskin’i eleştirince ‘Sen benden benzin istasyonunu istemiştin’ dedi

Ak Parti Meclis Üyesi Mehmet Öztürk, Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin’i mecliste eleştirince ‘Sen benden benzin istasyonunu istemiştin’ diyerek 6 ay önceki aralarında geçen konuşmayı deşifre etti.

TARTIŞMAYI EROL BEYAZTAŞ BAŞLATMIŞTI

Ekim Ayı meclis toplantısında, CHP Meclis Üyesi Erol Beyaztaş’ın genel siyasi söylemleri üzerine Ak Parti Meclis Üyesi ve grup sözcüsü Mehmet Öztürk’ün verdiği cevapla mecliste bir tartışma yaşanmasına neden olmuştu.

TARTIŞMAYA DAHİL OLAN KESKİN, ZOR DURUMDA KALMIŞTI

Şişli Belediyesi tarafından canlı yayınlanan meclisteki tartışmaya Muammer Keskin’de katılmıştı. Keskin’in tartışmadaki tutum ve kullandığı ifadeler olayların daha da büyümesine ve Muammer Keskin’in zor durumda kalmasına neden olmuştu.

KESKİN, ZORDA KALDIĞI GÖRÜNTÜLERİ SİLDİRTMİŞTİ

Keskin, daha sonra canlı yayınlanan görüntüleri kaldırtarak kendisi ile ilgili olan ve istemediği görüntüleri sildirtmişti. Keskin, daha sonraki meclis toplantısını da sürekli canlı yayınlanmasına rağmen Ekim Ayı meclis toplantısının canlı yayınını kapattırmıştı.

KESKİN’İ ZOR DURUMDA BIRAKAN ÖZTÜRK’TEN İNTİKAM ALDI

Muammer Keskin, kendisini böylesi zor bir durumda bırakan Ak Partili meclis üyesi Mehmet Öztürk’ten son meclis toplantısında 6 ay önce yaptığı konuşmayı deşifre ederek adeta intikam aldı.

KESKİN, SEN BENDEN BENZİN İSTASYONUNU İSTEDİN

Muammer Keskin, Ak Parti Meclis Üyesi Mehmet Öztürk ile 6 ay önce yaptığı görüşmeyi deşifre etti.

Keskin, 6 ay önce açık ihale ile kiralanan, mülkiyeti Şişli Belediyesi’ne ait olan belediye binasının yan tarafındaki benzin istasyonunu kiralamak için Mehmet Öztürk’ün kendisinden talep ettiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.