PAOK 3-1 Beşiktaş

PAOK 3-1 Beşiktaş

Kartal, Selanik deplasmanında ilk 30 dakikada yediği üç golle 3-1 mağlup olarak Devler Ligi macerasını noktaladı. Beşiktaş, Avrupa'da yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'ndan devam edecek.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2. Eleme Turu maçında PAOK'a konuk olan Beşiktaş, sahadan 3-1'lik skorla mağlup ayrıldı ve Devler Ligi'ne veda etti.

İlk yarıda gelen gollerle PAOK turu geçerken Beşiktaş özellikle maçın başında oldukça etkisiz bir performans sergiledi. Üç gol de Lens'in savunduğu taraftan gelince Hollandalı eleştirilerin odağı oldu. PAOK turu, 7'de ve 24'te Tzolis ve 30'da Pelkas'ın golleriyle geçerken Beşiktaş'ın tek sayısı 37'de Larin'den geldi. PAOK ayrıca 41'de Akpom'la bir penaltı atışından faydalanamadı, Akpom'un penaltısını Ersin kurtardı. 

Beşiktaş, Avrupa'da yoluna UEFA Avrupa Ligi 3. Eleme Turu'ndan seribaşı olarak devam edecek.

GOL! Dk. 7: Tzolis'in golüyle PAOK 1-0 öne geçti!.

GOL! Dk. 24: Tzolis yine sahnede! PAOK yine sağdan geldi ve etkili 2. atağında skoru 2-0'a getirdi.

GOL! Dk. 30: Pelkas'ın golüyle skor 3-0 oldu! PAOK yine kontratakla etkili oldu ve fark 3'e çıktı...

GOL! Dk. 37: Beşiktaş, Lens'in ortasında Larin'in güzel gol vuruşuyla skoru 3-1'e getirdi. Maçın başından beri çok kötü bir performans çizen Lens, çok şık bir asist yaptı.

Dk. 41: ERSİN PENALTIYI KURTARDI! Welinton'un basit faulüyle PAOK penaltı kazandı. Akpom'un vuruşunu Ersin kornere çeldi!

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.