Penis Büyütme Operasyonu Neden Yapılır?

Penis Büyütme Operasyonu Neden Yapılır?

Penis Büyütme Operasyonu Neden Yapılır?

 

Penis büyütme operasyonunun en temel amacı, penisin boyut oranının yeteri kadar bir boyutta olmamasıdır. Ayrıca penis kısalığı sebebiyle fiziksel görünüş durumundan olumsuz biçimde etkilenen ve cinsel konudaki deneyimlerini daha iyi bir hale getirmek isteyen erkekler için oldukça önemli bir işlem durumudur.

Yapılan çalışmalara göre penis büyüklüğünün erkekler için genel izlenimlerini de etkileyebileceğini gösterir. Alanında uzman ve deneyimli bir cerrah tarafından bu işlem yapıldığı takdirde iyi sonuçlar elde edilebilir.

Penis Büyütme Ameliyatı Nedir?

Penis boyutundan memnun olmayan pek çok erkeğin başvurmuş olduğu estetik üroloji ameliyatından biri penis büyütme ameliyatıdır. Ayni zamanda bu durum penis uzatma ameliyatı olarak da bilinir. Bu yöntem sayesinde ameliyat süresi boyunca penisin boyutu uzatılabilir ve boyu daha kalın bir hale getirilebilir.

Penis Büyütme Ameliyatı Nasıl Yapılır?

Penis büyütme ameliyatı genel anestezi yöntemi ve ameliyathanede gerçekleştirilen bir durumdur. Cinsel ilişki esnasında yeteri kadar işlevsellik sağlaması nedeniyle uygulanan penis büyütme fiyatları penisin kasıkla birleştiği ligamentin kesilip bir bölümünün dışarıya çıkarılması disiplinine dayanır. Bu sayede penisin dış kısmı uzama gösterir.

Penis büyütme ameliyatı daha çok kasık yerine kesi atılıp uygulanır. Ameliyattan sonra kalan iz ise estetik yöntem sayesinde giderilebilir. Bu yöntem sayesinde 2 ile 4 santimetre uzaması gerçekleşir.

Penis Büyütme Mümkün Müdür?

Penisin boyutunu ve çapını ameliyat ile büyütmek oldukça mümkün bir durumdur. Bu operasyonun gerçekleşebilmesi için genellikle vücudun farklı yerlerinden doku veya yağ alınır. Bu alınanlar ise penise enjekte edilir. Penis büyütme ameliyatının onucu farklılık gösterebilir ve cinsel işlev sorunu gibi belirli başlı komplikasyonlar ortaya çıkabilir.

Penis Uzatma Ameliyatları

Penis uzatma ameliyatları günlük hayatta sık bir şekilde yağ enjeksiyonları, konpozit doku transferi ve dolgu maddeleri kullanılır. Bu yöntemin arasında en çok kullanılanı ise yağ enjeksiyonudur. Genellikle günümüzde penis büyütme fiyatları ameliyatı sırası da yağ enjeksiyonu tercih edilir. Yağ enjeksiyonu genellikle vücudun başka bir yerinden alınan yağların daha bir özel işlemden geçirilip tekrar aynı kişide farklı bir yere aktarılması işlemine denir.

Penis Büyütme Ameliyatı Öncesi

Ameliyattan önce aspirin kullanılıyorsa bunu 10 gün öncesinden kesmek gerekir. Bitki çayları ve kan sulandırıcı ilaç olmayan ürünlerin hepsi ameliyattan 7 ya da 10 gün önce kesilmelidir. Ameliyat öncesi E vitamini kullanmak ve çok sarımsak yemek tavsiye edilmez. Bunlar kanamaya sebep olabilir. Penis büyütme fiyatları ve ameliyattan önce ağır bir diyet yapmak uygun görülmez.

Penis Büyütme Ameliyatı Sonrası

Genellikle penis büyütme ameliyatından sonra iki gün gevşek bir şekilde sargı sarılır. İki günden sonra pansuman gerekmez. Açık kalınıp duş alınabilir ameliyattan sonra hemen idrar yapmak mümkündür. İdrar yapmak için herhangi bir engel gözükmez.

Ameliyattan iki gün sonra masa başı işte çalışılabilir. Ağır işler için bu süre daha uzun olur. Alınması gereken bir dikiş bulunmaz. Ameliyatın 2 hafta sonunda tempolu bir yürüyüş yapılabilir. 3 hafta sonra da spor yapılabilir. Ameliyattan sonra penisteki şişlik 15 günde iner. Penis büyütme fiyatları sonrası 2 hafta sigara içmemek iyileşmeyi hızlandırır. Ameliyattan sonraki 4 hafta içerisinde cinsel ilişkide bulunmamak gerekir.

Penis Büyütme Fiyatları 2021

Penis büyütme fiyatları genellikle bu işlemi yapacak olan doktorun tecrübesi, ameliyatın gerçekleştirileceği ülke ve ameliyatın yapılacağı hastaneye göre farklılık gösterebilir. Özellikle ameliyat ücretleri kendi ülkemize göre yurt dışında oldukça pahalıdır. Penis ölçüsünden rahatsız olan pek çok erkek istedikleri penis uzunluğuna ve kalınlığına erişmek için birçok yönteme başvurabiliyor.

https://www.penisbuyutme.net/penis-buyutme-ameliyati/ hakkında bilgi için hemen tıklayın.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.