PSV – Galatasaray

PSV – Galatasaray

Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Galatasaray, Hollanda ligi takımlarından PSV Eindhoven ile bu gece karşı karşıya gelecek. Karşılaşma TV8’den yayınlanacak.

Süper Lig’de geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlayarak Şampiyonlar Ligi bileti alan ve gruplara kalabilmek için 3 eleme oynayacak Galatasaray, ilk maçına bugün çıkıyor.  PSV Eindhoven’ın ev sahipliğinde Philips Standı’nda oynanacak maç 22.00’de başlayacak ve maçı İspanya Futbol Federasyonu’ndan Alejandro Fernandez yönetecek. Karşılaşma TV8’den yayınlanacak.

İKİ TAKIMDA DA EKSİKLER VAR

Hollanda Milli Takımı ile 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele eden Donyell Malen ve Denzel Dumfries, takıma geç katıldıkları için bugünkü karşılaşmada forma giyemeyecek.  Galatasaray’da koronavirüs tedavileri devam eden iki oyuncuya ek olarak, Taylan Antalyalı, Jimmy Durmaz ve Oğulcan Çağlayan bugün sahada olamayacak.

GALATASARAY VE PSV 7. KEZ KARŞI KARŞIYA

İki takım daha önce Şampiyon Kulüpler Kupası ve Şampiyonlar Ligi'nde altı kez karşılaşmıştı. Oynanan altı maçın dördünde PSV Eindhoven, ikisinde ise Galatasaray sahadan galibiyetle ayrılmıştı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.