Ronaldo İçin Gidecek Söylentisi!

Ronaldo İçin Gidecek Söylentisi!

Ronaldo İçin Gidecek Söylentisi!

Ronaldo İçin Gidecek Söylentisi!

İçerisinde bulunduğumuz ve oldukça hareketli geçen bu yeni sezon transfer döneminde en çok ilgi çeken ve merak edilen sorulardan biri de Ronaldo’nun gidecek olup olmaması ile ilgiydi. Çoğu ünlü futbolcu sözleşmelerinin ardından belirli değişiklikler için adım atınca aynı hamlenin Ronaldo üzerinden de gelip gelmeyeceği merakla bekleniyordu.

Bu merak en sonunda net bir cevapla beraber yok edildi. Ronaldo, yeni sezon içerisinde sözleşmesinin sonuna gelmişti ve acaba gidecek mi diye sorulan soruların her biri siyah beyazlı kulüp aracılığı ile cevaplandı. Futbolcunun cephesi üzerinden bir ayrılık talebi gönderilmediği kesin bir şekilde belirtildi. Bu da Ronaldo’nun bu sezon içerisinde değişiklik adımı atmadığını da kanıtlamış oldu. tipobet365bonus.com

Ronaldo Yeni Sezonda Ne Yapacak?

Ronaldo’nun yeni sezon içerisinde biten sözleşmesi ile beraber bir değişiklik yapıp yapmayacağına bağlı olan sorular netlik kazandı. Siyah beyazlı kulüp ısrarla sorulan ve hala cevap bulunamayan bu soruyu da cevapladı. Şu n için tatilde olan futbolcu Ronaldo’nun tatilinin bitmesinin ardından takıma katılmasının beklendiği söylendi.

Ayrıca Ronaldo temsilcilerinden de herhangi bir ayrılık haberi verilmediğini, sözleşmenin bir sene için daha geçerli olduğunu ve bu şekilde devam edeceği belirtildi. 2018 yılı içerisinde takıma katılan yıldız futbolcunun seneye ne yapacağı ise şu an için bilinen bir konu değil. Şimdilik, tatilinin bitmesinin ardından takım içerisine geri dönmesi bekleniyor. Tarih, 25 Temmuz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.